Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Origami, hip en trendy

Origami, hip en trendy

Origami, hip en trendy

Maak je eigen Louis Vuitton-schoenen. Van papier.

Vouwkunst is helemaal niet saai! In ieder geval niet met het boek Origami, hip en trendy. Na enige oefening kun je met gemak de leukste ontwerpen vouwen.

Het boek staat vol voorbeelden hoe je de hipste pumps, portemonneetjes en jurkjes kunt vouwen. Maar niet alleen de Catwalk wordt behandeld. Ook zoete lekkernijen, rare beestjes en hightech-snufjes kun je met behulp van het boek in een handomdraai vouwen. Elk ontwerp is voorzien van een beschrijving die stap voor stap uitlegt hoe je het ontwerp kunt vouwen, met bij elke stap een voorbeeld.

Aan de achterzijde van het boek vind je van elk ontwerp het model voorbedrukt op glanzend papier. Dit maakt het net iets makkelijker om de figuren te vouwen dan met blanco papier. Natuurlijk geeft het boek ook nog basisinstructies over vouwen en vouwsymbolen, uitgelegd aan de hand van kleurtekeningen.

Maar wat te doen met de gevouwen origamifiguren? Gelukkig biedt Origami, hip en trendy ook nog een aantal ideeën om met de vouwmodellen sieraden of wenskaarten te maken. Leuk als je op zoek bent naar een origineel cadeau!

Te leuk om te vouwen!

Origami, hip en trendy
Ng, Cindy
Uitgeverij: Tirion Creatief
ISBN: 9789021338590
Prijs: € 16,95