Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Op déze verrassende plek kun je het best je parfum sprayen

Op déze verrassende plek kun je het best je parfum sprayen

Health
Op déze verrassende plek kun je het best je parfum sprayen

Het aanschaffen van je lievelingsparfum is een investering waar je iedere dag veel profijt van hebt. Want lekker ruiken willen we allemaal! Parfums zijn niet goedkoop en daarom wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. En dat doe je door het op een verrassende plek te spuiten!

Zonde
Op reclames en in series en films zie je vrouwen altijd uitgebreid parfum in hun hals, nek en haar spuiten. Dat ziet er prachtig en doeltreffend uit, dus volgen wij dat voorbeeld massaal. Maar op deze plekken vervliegt de geur heel snel, wat ervoor zorgt dat je binnen no time door dat kostbare flesje heerlijkheid heen bent. En da’s zonde!

Bizar maar waar
Komt ‘ie: Volgens The Huffington Post kun je je parfum het beste in je navel spuiten. Say what?! Deze plek wordt heel snel warm, waardoor het een soort reservoir voor je parfum wordt. Plekken als je oksels, knieholtes en je elleboogholtes werken ook heel goed, want daar wordt het door wrijving ook heel snel warm.

Tip
Nog een kleine tip van de redactie: stop dírect met het tegen elkaar wrijven van je polsen, nadat je er parfum op het gesprayed. Wanneer je de geur gewoon aan de lucht laat opdrogen, kun je er namelijk veel langer van genieten.

Zo, nu zul je voortaan de hele dag naar roosjes ruiken. Wat is jouw favoriete parfum?

Bron: ELLE

Lees ook:

 

 

 

Shoppen is altijd een goed idee