Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Op hakken lopen zonder pijn? Het kan!

Op hakken lopen zonder pijn? Het kan!

Op hakken lopen zonder pijn? Het kan!

Het aller-allerfijnst aan de zomer vinden wij dat al je zwierige jurkjes eindelijk weer uit de kast mogen. Met slippers naar het strand en met een paar stevige stelten naar je werk of een feestje.

Alleen waarom doen die krengen toch altijd zo’n pijn? Natuurlijk kan je ook een jurkje rocken op flatjes, maar een goede hak kan zo mooi zijn. Je nonchalante (lees: goedkope) jurkje krijgt onmiddellijk allure als je er een paar hooggehakte schoenen onder aan doet. Bovendien verbetert je houding direct – behalve als je aan het strompelen bent van de pijn dus. Toch kan dat definitief tot het verleden behoren. Flair heeft de ultieme tip, waarmee je namelijk de hele dag én avond hooggehakt rondlopen, zonder pijn. Beloofd.

Plakken

Het enige wat je nodig hebt is een pleister. Of twee. Het gaat zo: plak je derde en vierde teen – geteld vanaf je grote teen – aan elkaar met een pleister. Door deze tenen bij elkaar te houden, ontlast je de zenuw die de pijn veroorzaakt wanneer je een tijdje op hakken loopt en heb je dus uren plezier van je stiletto’s.

Ga jij het proberen? Laat het ons weten!

Lees ook: