Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Op deze leeftijd vind je je werk het minst leuk

Op deze leeftijd vind je je werk het minst leuk

Op deze leeftijd vind je je werk het minst leuk

Hoe leuk onze baan ook is, we hebben altijd wel wat te klagen. Die ene collega die de kantjes ervan afloopt, vergaderingen die altijd langer duren dan gepland en dat het soms eeuwen lijkt te duren voordat het weer vrijdagmiddag is, helpen ook niet mee. Blijkbaar vinden we deze minpunten erger tussen ons 25e en 34e levensjaar.

Lees ook: Bewezen: een vriendin op de werkvloer maakt succesvoller

Balans
In die jaren zijn we namelijk het minst gelukkig met de balans tussen werk en privé. Uit onderzoek van YouGov blijkt dat twintig procent van de werkenden tussen de 25 en 34 jaar vindt dat zijn werk- en privéleven uit balans is. E-mails beantwoorden buiten werktijd – iets wat regelmatig voorkomt – is een van de grootste irritatiepunten. Bijna de helft van de ondervraagden geeft aan dit weleens te doen. 38 procent krijgt of pleegt weleens werktelefoontjes terwijl hij vrij is, of zelfs tijdens zijn vakantie.

Andere leeftijden
Uit onderzoek van YouGov blijkt dat twintig procent van de werkenden tussen de 25 en 34 jaar vindt dat zijn werk- en privéleven uit balans is. E-mails beantwoorden buiten werktijd – iets wat regelmatig voorkomt – is een van de grootste irritatiepunten. Bijna de helft van de ondervraagden geeft aan dit weleens te doen. 38 procent krijgt of pleegt af en toe werktelefoontjes terwijl hij vrij is, of zelfs tijdens zijn vakantie.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron YouGov | Beeld Sanoma Beeldbank