Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Op deze 4 vragen zal hij nooit antwoord geven

Op deze 4 vragen zal hij nooit antwoord geven

Op deze 4 vragen zal hij nooit antwoord geven

GettyImages-536907259

Als een man echt om je geeft, zal hij beweren dat je hem alles mag vragen. Hij wil jou duidelijk maken dat hij geen geheimen voor je heeft. En vaak is dat ook niet zo. Maar stel niet té hoge eisen, want op de volgende vragen zal je hoogstwaarschijnlijk nooit antwoord krijgen. 

1. Vind je mij dik?

dikHet is een verleidelijke vraag die we maar al te graag stellen, maar een man zal hier nooit een juist antwoord op kunnen geven. Hij wéét namelijk dat je hem niet zal geloven als hij ‘nee’ zegt en dat hij bestempeld zal worden als leugenaar. Hij weet ook dat ‘ja’ een vulkaan zal doen uitbarsten en hij wil je in geen geval kwetsen.

2. Laat je me iets weten als je er bent en stuur je me een sms als je vertrekt? Oh, en bel je me voordat je gaat slapen?

bellen

Jongens doen niks liever dan met hun vriendin te sms’en en te bellen, maar alleen als ze dat zelf willen en niet omdat het móét of omdat ze zich verplicht voelen. Zodra je hem hier te veel mee lastig valt, zal het voor hem benauwend overkomen. En da’s niet goed voor je relatie. Dus adem in, adem uit en bel liever een vriendin!

3. Wat voor iemand was je ex ?

ex

Als deze vraag al even door je hoofd spookt, vraag jezelf dan eerst eens af waarom je die wilt stellen. Probeer je te achterhalen op welk type vrouwen hij valt? Ben je gewoon nieuwsgierig of juist jaloers? Als je daar antwoord op kan geven, moet je je misschien eens afvragen of het antwoord op je vraag er écht toe doet. Z’n ex is uiteindelijk niet voor niks z’n ex. Geef hem geen reden om terug te kijken, maar focus je op het feit dat hij nu bij jou is en zorg ervoor dat jullie het wél naar jullie zin hebben.

4. Waar zie jij ons over tien jaar?

kids

De meeste mannen leven in het moment en plannen niet te veel vooruit. Maar dat betekent dus echt niet gelijk dat mannen een relatie voor de lange termijn niet zien zitten. Mannen genieten gewoon van elke minuut die ze kunnen doorbrengen met de vrouw waar ze van houden. Als ze gelukkig zijn met de gang van zaken, willen ze eigenlijk alleen dat alles precies zo blijft als het is.

Lees ook:

Bron: Flair.be

Tekst: Valerie Noelanders