Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Onderbuikgevoel

Onderbuikgevoel

Onderbuikgevoel

Marion, 40: Hallo, Ik heb al weken een onderbuikgevoel, Ik heb geen idee waarom ik dit heb.

Ik doe wel aan spiritueel dingen, mediteer ook dagelijks, Ben ik een jaar of 4 terug mee begonnen. Tijd stil laten liggen, maar nu weer opgepakt. Ik heb een heel vervelend onderbuik gevoel. Kom er niet van af, ik weet niet waarom ik dit heb,voelt
als soort confrontatie aan met mezelf of iets. Ik probeer op internet er iets over te vinden, maar kom er niet veel tegen dat hetzelfde is.Vandaar ik hier maar vraag waarom ik dit heb. Gr. M.

Coach Selma
Het antwoord op jouw vraag weet alleen jij. Wat je wel kan doen is voelen en leren begrijpen wat jouw gevoel je te vertellen heeft. Wat is het eerste wat in je opkomt als je dat gevoel hebt? Probeer te vertrouwen op dat gevoel. Leer te luisteren naar je lijf, wat wil jouw lijf je vertellen? Hoe voelt dat onderbuik gevoel, is het een zenuwachtig gevoel, gespannen, onrustig? Probeer het woorden te geven.

Probeer ontspanning te vinden voor jezelf, blijf niet zoeken naar antwoorden, maar vind de rust in jou, dan komen de antwoorden ‘vanzelf’. Een dagje sauna, boek lezen, cursussen volgen, doe de dingen die jij leuk vindt en doe geen concessies aan dat wat goed is voor jou. Zo blijf je dicht bij je eigen gevoel en leer je eigen ik steeds beter kennen en dus ook de gevoelens die daar bij horen.

Coaching
Het is voor jou belangrijk om je intuïtie verder te gaan ontwikkelen en daar begeleiding bij te zoeken. Je kunt dit doen door een bijvoorbeeld cursus te gaan volgen, Intuïtieve Ontwikkeling. Op mijn website vind je daar meer informatie over.
Tijdens deze cursus gaan we samen ontdekken hoe jouw intuïtie werkt. Dit ga je ontwikkelen met mede cursisten. Zo kom je dichterbij je eigen gevoel te staan en leer je emoties, gedachten en gevoelens van anderen buiten je energie systeem te
houden. Noodzakelijk om helder en zuiver te kunnen blijven waarnemen.