Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > OMG! Niemand stelde zich vragen bij het alcoholgebruik van deze Instagram-sensatie!

OMG! Niemand stelde zich vragen bij het alcoholgebruik van deze Instagram-sensatie!

OMG! Niemand stelde zich vragen bij het alcoholgebruik van deze Instagram-sensatie!

Op sociale media is niets wat het lijkt. Mensen posten enkel de leuke dingen die in hun leven gebeuren en proberen deze positieve levensstijl vaak uit te vergroten via verschillende foto’s en filmpjes. Mensen die deze foto’s zien, gaan zich dan ook alleen maar focussen op die fantastische ervaringen waardoor serieuzere onderwerpen niet of nauwelijks opvallen. Met de campagne ‘Like my addiction’ speelt de Franse organisatie Addict Aide in op dit fenomeen.

Wie eerder al een kijkje nam op de Instagram-pagina van Louise Delage, zag een jonge vrouw die volop van het leven genoot. Feestjes, uitstapjes, vakanties,… het zag er allemaal heel impressionant uit. Wat echter niemand opviel, was dat de 25-jarige op elke foto een drankje in haar hand heeft. En dat is nu net het punt dat organisatie Addict Aide wou maken met zijn nieuwste campagne. Louise heeft bijna 19000 volgers op Instagram en niemand vond het vreemd dat op elke foto een glas of fles alcohol afgebeeld was.

🌅 Sunset 🌅

Een foto die is geplaatst door Louise Delage (@louise.delage) op

💦 F.R.E.S.H 💦

Een foto die is geplaatst door Louise Delage (@louise.delage) op

De Instagram-account van Louise werd twee maanden geleden gecreëerd als onderdeel van de campagne ‘Like my addiction’, een campagne die zich inzet tegen alcoholmisbruik. Addict Aide wil met deze campagne waarschuwen voor de gevaren van alcoholmisbruik, aangezien dit de doodsoorzaak zou zijn bij 1 op de 5 jongeren. De Franse organisatie wilde met dit project aantonen dat het niet snel opvalt dat iemand een drankprobleem heeft.

Like my addiction

Een video die is geplaatst door Louise Delage (@louise.delage) op

About last night… #drinks #paris #parisiangirl #girl #summer

Een foto die is geplaatst door Louise Delage (@louise.delage) op

Lees ook: