Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Yum: de nieuwste limited edition repen van Tony’s Chocolonely liggen vanaf vandaag in de schappen

Yum: de nieuwste limited edition repen van Tony’s Chocolonely liggen vanaf vandaag in de schappen

Yum: de nieuwste limited edition repen van Tony’s Chocolonely liggen vanaf vandaag in de schappen

Deze vrijdag begon met regen en eindigt met zonneschijn. Niet omdat nu per se overal de zon schijnt, maar omdat Tony’s Chocolonely vandaag haar nieuwste Limited Edition repen in de schappen heeft gelegd. Yay!

Lees ook: Chocolade yoga is een ding en dat wil je

Voor deze reeks repen neemt Tony’s de definitie van limited edition wel heel serieus. Er is namelijk geen één wikkel hetzelfde. En heel leuk: Tony introduceert voor het eerst een blonde reep: witte chocolade met een vleugje puur. Dit keer gaat het om de volgende smaken:

  • Blond 28% gekarameliseerde pecan
  • Melk 32% shortbread karamel
  • Puur 51% cacaokoekje karamel

Samenwerking met AFRIEK

Ook heel leuk: dit jaar werkt Tony’s Chocolonely samen met AFRIEK, omdat ze beide geloven in een meer gelijkwaardige wereld. Tony’s wil de wereld slaafvrij maken, AFRIEK wil het stereotype beeld van Afrika veranderen. Dat resulteert in een collectie van gelimiteerde kleurrijke katoenen ‘tote bags’ in dezelfde kekke prints als Tony’s Limited Editions. En ook de tassen zijn allemaal uniek, met de naam van de maker erin!

‘From Africa with love’. Welke smaak ga jij proberen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Tony Chocolonely