Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit zijn de nieuwste fitnesstrends voor 2017!

Dit zijn de nieuwste fitnesstrends voor 2017!

Dit zijn de nieuwste fitnesstrends voor 2017!

Na de maand december hebben we allemaal behoefte aan een iets gezondere levensstijl. Sommige mensen noemen dat drastisch “goede voornemens” en nemen zich acuut voor in het hele jaar 2017 geen enkele koolhydraat meer te eten. Dat soort voornemens hebben natuurlijk weinig zin.

Toch kan het wel leuk zijn om je de maand januari wat meer met bewust, fit en gezond leven bezig te houden. Zo heeft Flair speciaal voor jou de Fit en Gezond Challenge, waarin je leert te luisteren naar je eigen lichaam en leert bewust te eten en op de juiste manier te sporten.

De combinatie van iets gezonder eten en sporten maakt namelijk een wereld van verschil, niet alleen in je lichaam, maar ook in je hoofd. Krijg jij de rillingen bij het idee van een rondje joggen en is zwemmen, fietsen en dansen ook al niets voor jou? Bekijk dan hieronder de nieuwste fitnesstrends: niet alleen reuze effectief, maar ook nog hartstikke hip én weer eens wat anders.

1 Virtueel boksen

https://www.groupon.com/deals/canvas-club-boxing This is right between my work and school!!!!!!!!!! I would want a month pretty pretty please!:

Een paar jaar geleden maakte boksen een opkomst als nieuwe it-sport: het maakt snel, alert en gespierd. Bovendien is het behoorlijk stoer en kan het soms enorm opluchten even stevig op iets te meppen. Toch is het niet een sport die je makkelijk onvoorbereid kan doen. Je hebt je spullen nodig en – heel belangrijk – een sparringpartner. Met virtueel boksen hoort dat tot de verleden tijd. Sportschool Basic-Fit biedt al langer virtuele boks- en andere groepslessen aan en met de dvd’s van The BoxxMethod kan je zelfs boksen vanaf thuis. Of op vakantie, of in de sportruimte op je werk.. Waar en wanneer je maar wil.

2 Sandbox Fitness

Life's a Beach! Just finished our first class at @sandbox_fitness and it was incredible! Such a great workout!:

Vrij vertaald: fitness in de zandbak. Nee, niet gelijk afhaken. Dit is een trend uit LA die minder gek is dan het klinkt. Je hebt vast wel eens gehoord van yoga op surfplanken? Door het wiebelen op de plank in het water moeten je spieren extra hard werken om in balans te krijgen, waardoor je snel grote spiergroepen tegelijk kan trainen. Nadeel: als beginneling val je ongeveer elke 4 seconden in het water. Enter sandbox fitness. De surfplanken balanceren op hoopjes zand, waardoor je je lichaam net als op het water in balans moet houden, maar zonder de kletsnatte plens bij een verkeerde move.

3 Megaformer

10 Reasons to Try the Megaformer:

De Megaformer is voor 2017 van de PowerPlate voor 2000 was. Onder andere Kim Kardashian, Calvin Harris, een handvol Victoria’s Secret Angels en Michelle Obama zwéren bij dit nieuwe fitnessapparaat. Het nogal indrukwekkende bouwsel zorgt dat je allerlei verschillende lichaamsdelen tegelijk traint, lange spieren creëert en ondertussen aan je conditie kan werken. Voor zover wij weten nog niet in Nederland, maar dat kan niet lang meer duren. Klik hier voor een impressie.

4 Spinning – onder water!

A fun and effective workout!! Aquaspinning:

Wie wel eens een spinningklasje of twee heeft gevolgd, weet dat dat keihard afzien is. Als jij dit jaar denkt: “dat kan harder!” adviseren we aquaspinning. Niet met je hoofd onder water (dat is misschien meer iets voor 2019), maar met de onderste helft van je lichaam. Als dat je nog niet direct motiveert, wat denk je dan van de 800 (!) calorieën die je per les zal verbranden? Bovendien zou je door het water minder last hebben van blessures of zere gewrichten na afloop. En lekker fris is het natuurlijk ook. Zie het als een soort aquajogging 2.0 🙂 Het kan al in onder andere Den Haag en Arnhem

 

Lees ook: