Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Nieuwe Instagram trend: wedgies

Nieuwe Instagram trend: wedgies

Nieuwe Instagram trend: wedgies

Trends komen en gaan. Op het gebied van mode, in de beauty sector én in de wondere wereld die Instagram heet. En nu is er weer een nieuwe trend die overal op het internet rondzwerft; de zogenoemde wedgie

Wedgie what?

Als jij een actieve Instagramgebruiker bent, dan is het je vast wel opgevallen dat er de laatste tijd wel heel veel billen in beeld zijn. Nou, dat komt dus omdat die billen in bikini de nieuwste trend zijn. Het bikinibroekje stop je tussen je billen, waardoor je twee kadetjes extra goed uitkomen op de foto.

Fitnessmodel Jen Selter kon natuurlijk niet achterblijven en deelde dit kiekje tijdens de Revolve Pqrty

Kylie Jenner 

De trend is begonnen bij – daar is ze weer – Kylie Jenner. Niet verwonderlijk als je een Instagram account met ruim 60 miljoen volgers hebt, maar toch. Ze startte een ware internethype toen ze een wedgie jeans van Levi’s droeg. Da’s een momjeans waarin je booty dus wél goed uitkomt, en deze zo een stuk minder man repelling maakt. Algauw volgde de korte broek variant, en nu het mooie weer is aangebroken is de wedgie trend in bikini een feit.

Dé foto waar het allemaal mee begon.

Dé foto waar het allemaal mee begon.

Booty call

We moeten eerlijk toegeven, deze trend klinkt vrij ongemakkelijk, want zodra ons bikinibroekje tussen de billen kruipt voelt dat niet helemaal zoals het hoort. Maar, het grote voordeel van de wedgie is dat je billen er écht een stuk ronder door doen lijken. Kun je die vervelende squats prima achterwege laten.

Lees ook:

 Bron: Cosmopolitan