Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Yum! Dit is de nieuwe exclusieve smaak van Tony’s Chocolonely

Yum! Dit is de nieuwe exclusieve smaak van Tony’s Chocolonely

Health
Yum! Dit is de nieuwe exclusieve smaak van Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely weet keer op keer weer met de lekkerste smaken op de proppen te komen waar we spontaan van gaan watertanden. Naast de welbekende melkreep met karamel en zeezout verrast het merk eens in de zoveel tijd met limited edition chocoladerepen. En de winnende reep krijgt dan een vast plekje in het assortiment.

Lees ook: Deze friet met red velvet chocoladesaus is om je vingers bij af te likken

In september bracht Tony’s Chocolonely drie limited edition smaken op de markt, namelijk ‘donkere melk rogge zeezout’, ‘melk en stoofpeer’ en ‘wit en stracciatella’. Van die repen heeft de witte variant gewonnen; deze mag zich aan het Exclusive-rijtje van Tony’s toevoegen en is vanaf nú verkrijgbaar in niet-supermarktwinkels die het chocolademerk in hun assortiment hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan De Bijenkorf, Jamin en Marqt. Naast ‘wit en stracciatella’ bestaat de Exclusive-lijn van Tony’s Chocolonely vanaf mei 2018 uit ‘melk koffie crunch’, ‘melk popcorn discodip’ en ‘puur meringue kers’.

Hello goodbye

Met de opname van ‘wit stracciatella’ in het exclusieve assortiment moeten we tegelijkertijd afscheid nemen van twee oude vertrouwde smaken. Zo worden ‘wit wortel walnoot’ en ‘puur sinaasappel rozemarijn’ niet meer gemaakt, maar worden de laatste voorraadjes nog wél in de supermarkten verkocht. Is een van de twee dus je favoriete smaak? Dan weet je wat je te doen staat: inslaan!

Bron/beeld: Tony Chocolonely, iStock

Shoppen is altijd een goed idee