Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Nieuw kookboek Rens Kroes op komst

Nieuw kookboek Rens Kroes op komst

Nieuw kookboek Rens Kroes op komst

rens kroes cropped

Voedingsdeskundige, schrijfster, blogger, en allround foodie Rens Kroes heeft na het publiceren van twee kookboeken al láng bewezen veel meer te zijn dan alleen het zusje van. Maar voor degene die nog twijfels hadden, komt de gezondheidsgoeroe nu met haar derde kookboek! 

Het boek heet ‘On the go’ en is een gemakkelijk exemplaar wat je zo in je tas kunt gooien. Er staan zo’n vijftig nieuwe, gezonde en verrassende recepten in, die stuk voor stuk hartstikke gezond zijn. En het leuke aan de receptjes is dat je alle gerechten makkelijk mee kunt nemen. Zo kun je overal – zelfs met een dag vol afspraken of een hectische kantoorbaan – prima gezond eten.

rens kroes

De cover van het nieuwste boek van Rens Kroes!

Dit kookboek beloofd een perfecte uitkomst te zijn voor alle mensen met drukbezette leventjes, die continu on the go zijn. Daarom deelt Rens naast de recepten, ook tips voor het meenemen en bewaren van je gezonde baksels.  Hiermee hoop de foodie te laten zien dat gezond eten prima te combineren valt met een succesvolle baan én dat het dus helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Wij zijn heel benieuwd! Het kookboek ‘On the go’ is eind juni verkrijgbaar.

Lees ook:

 Bron: renskroes.com