Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > The Model Workout: train je hele lichaam in drie sets

The Model Workout: train je hele lichaam in drie sets

The Model Workout: train je hele lichaam in drie sets

Tijd om te knallen, dames! Niet met één lange work-out, maar drie korte achter elkaar. Een makkie met deze online Model Workout trainingen, toch? Het enige wat je nodig hebt, is genoeg plek in de huiskamer om te bewegen. Of in de sportschool natuurlijk. Claim your space!

We beginnen met de warming-up, dan doen we de Total Body Workout en we sluiten af met buik, benen en billen. Zoals altijd doen we bij Model Workout aan twintig herhalingen. Ik doe zelf altijd drie rondjes, omdat ik dan het gevoel heb dat ik het meest uit de oefeningen haal. Klaar? Knallen dan, samen met onze drie work-out babes Ashley, Martine en Nikki!

Appeltje-eitje toch, die warming-up? Mocht je nu het gevoel hebben dat je een inhalator nodig hebt, trek dan tóch nog even dat extra sprintje. Alle beweging is mooi meegenomen. Zodra je ready steady bent, gaan we verder met de Total Body Workout.

Hoppa! En dan nu de fijnste manier van trainen: liggend! Alhoewel, ik vind het fijn, jij misschien dadelijk wat minder when the burn sets in

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze work-outs aankan? Je kunt een maand lang een pro account uitproberen voor maar één euro. Kijk snel op Mymodelworkout.com voor de hele TwenTies Workout-serie en nog veel meer video’s en recepten.

xoxo

Paultje