Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Model Workout: Burpee Challenge

Model Workout: Burpee Challenge

Model Workout: Burpee Challenge

Nu de marsepein en speculaas hun weg hebben gevonden precies op de plek boven onze broekrand denk ik dat het tijd is om deze Model Workout Burpee Challenge te gaan doen.

Maar waarom zou je eigenlijk een challenge doen? Afgezien van het schouderklopje dat je jezelf gaat geven is er iets dat je hier aan overhoudt? Op zijn minst ben je bezig om disciplinair te zijn. Discipline ontwikkelen is handig als je iemand bent die last heeft van uitstelgedrag en als je snel in oude gewoontes terugvalt. Om jezelf dagelijks te motiveren is een geestelijke en lichamelijke fitheid onontbeerlijk en met een Burpee Challenge als deze leer je jezelf onbewust/bewust jezelf een bepaalde routine aan!

The Burpee Challenge

Deze challenge duurt 3 weken en je bent precies klaar voor de kerst. Motiveer jezelf door jezelf dan een cadeau te geven als je de Burpee Challenge hebt behaald! Of dat nou schransen aan de kersttafel is of een cadeau onder de kerstboom, of schransen met je cadeau onder de kerstboom.

Week 1 – 5 dagen 1 ronde = 40 herhalingen

Week 2 – 5 dagen 2 rondes = 80 herhalingen

Week 3 – 5 dagen 3 rondes = 120 herhalingen

Let op als je begint aan meerdere rondes dan dien je natuurlijk ook het filmpje opnieuw af te spelen!

Kies het juiste moment van de dag, start bvb in de ochtend met deze challenge. Mocht het nou echt te heftig voor je zijn om meerdere rondes achter elkaar uit te voeren, verdeel dan je rondes over de dag. Die twee rustdagen mag je natuurlijk ook zelf indelen maar wees dan wel consequent. Oh en vergeet natuurlijk niet dat dit maar een onderdeel van je training/workout hoort te zijn!

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de TwenTies workout serie (Het gaat om 20 herhalingen) en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje Column

Lees ook:

The Model Workout: train je hele lichaam in drie sets

Planken tot je er abs van krijgt

Model workout: Buikvet verliezen