Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Model workout: Buikvet verliezen 

Model workout: Buikvet verliezen 

Model workout: Buikvet verliezen 

Buikvet verliezen staat op nummer 1 op het perfect body wenslijstje. Ja zelfs bij mij! Zelfs ik die zo veel traint en zo op zijn voeding let heeft als ie de teugels loslaat direct last van buikvet. Nou ja, last is natuurlijk een groot woord, al schrijf ik op mijn blog ModelWorkout alsof mijn leven ervan afhangt. Ik wil gewoon buikvet verliezen omdat ik het bij mezelf niet mooi vind. Of ik het bij een ander mooi of lelijk vind doet er niet toe. Er lijkt maar geen oplossing te bestaan waarbij je zonder motivatie en weinig moeite zoveel mogelijk resultaat kunt boeken. Graag ook nog in twee weken

Er zijn twee soorten buikvet

Zwembandje oftewel onderhuids vet

Je kent het gehate zwembandje vast wel: het is vet dat zich rondom je buik heeft opgeslagen. Het zit direct onder je huid en bezorgt je naast een ronder lichaam ook veel ergernis. Als je gaat afvallen verdwijnt het zwembandje vaak sneller dan je dacht.

Image

Lekker plaatje wel

Visceraal buikvet

Mensen met een redelijk normaal lichaamsgewicht maar een dikke bolle buik hebben vaak last van visceraal vet, een gevaarlijk soort buikvet. Waarom dit gevaarlijk is? Omdat het onder de spieren en vitale organen zit. Dit kan dus voor gezondheidsproblemen zorgen en dat wil je niet.

Je wilt geen hart- en vaatziekten en ook geen suikerziekte. Eigenlijk wil je natuurlijk helemaal niet ziek worden. Dus meten is weten! Je kunt in ieder geval alvast samen met ons sporten en gebruik maken van onze online voedingsschema’s. Nu moet ik zelf nog aan de slag en hopen dat ik geen visceraal buikvet heb ontwikkeld. (Note to self: geen chips meer nemen na mijn patatje met). Alles valt en staat natuurlijk met je voeding en daarom is trainen om je buikvet te verliezen een onderdeel van het bereiken van je doel. Aan de slag dus!

Buikvet verliezen Workout 1 

 

Buikvet verliezen Workout 2

 

Onze uur-tot-uur voedingsschema’s en alle online workout series zijn alleen beschikbaar voor pro-members. Ben je nog geen pro-member? Meld je vandaag aan, de eerste maand kost €1. Daarna betaal je €9 per maand.

Ik zie jullie daar knapperds

Paultje 

Lees ook:

Bye bye buikvet! Zo raak je het kwijt

Planken tot je er abs van krijgt

De 6 Model Workout Sixpack regels!