Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit model toont de waarheid achter online perfectie

Dit model toont de waarheid achter online perfectie

Dit model toont de waarheid achter online perfectie

De online wereld valt of staat met het aantal volgers en likes. Daardoor lijkt het creëren van een perfect plaatje bijna noodzaak te zijn. De Instagram-feeds van grote bloggers stralen een en al perfectie uit, maar in werkelijkheid blijkt het vaak een stuk minder glamorous te zijn. Model Jazz Egger gooide daarom het roer om. Zij onthult vanaf nu de waarheid achter haar perfecte kiekjes. Hear, hear!

Succesvol
De 18-jarige Jazz uit Oostenrijk is succesvol model en deelt regelmatig foto’s van shoots en behind the scenes-beelden op Instagram. Met ruim elfduizend volgers en foto’s die honderden likes scoren, heeft ze een behoorlijke achterban aan vooral jonge meiden.

En nu eerlijk
Toch vond Jazz het tijd om eerlijk te zijn tegen haar volgers. Want volgens de brunette ziet haar leven op Instagram er een stuk mooier uit dan het in werkelijkheid is. Haar maatregel? Jazz besloot om alle beschrijvingen aan te passen bij haar foto’s en de waarheid erachter te onthullen met de hashtag: #truthbehindthisshot. 

A selfie to stay
Op Instagram schrijft Egger: ‘De enige reden dat ik nog op Instagram zit, is dat sommige casting directors beslissen of ik geboekt word op basis van hoeveel volgers ik heb. Ik ben er nog niet over uit wat ik daarvan vind, maar hé, hier is een selfie van me om relevant te blijven. #notgonnalie (En o ja, ik heb mijn Instagram-captions aangepast. Check #truthbehindthisshot)’.

 

 

Bron: NSMBL, Instagram

Lees ook: