Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Miljuschka krijgt ongevraagde meningen over borsten: ‘Het is oké, relax’

Miljuschka krijgt ongevraagde meningen over borsten: ‘Het is oké, relax’

Miljuschka krijgt ongevraagde meningen over borsten: ‘Het is oké, relax’

Dat tv-kok Miljuschka Witzenhausen zich graag in zet voor het normaliseren van ieder lichaam, is je vast niet ontgaan. Regelmatig post ze #eerlijkfoto’s waarop ze haar prachtige lijf mét vetrollen en cellulites laat zien. Gisteren leek het anders: ze deelde nietsvermoedend een selfie in badpak via haar Instagram stories. Daarop kreeg ze behoorlijk wat ongevraagde meningen en opmerkingen. 

Klein, groot, hangend, omhoog, nep, echt, gelijk, ongelijk grote tepels of kleine tepels: borsten komen in alle vormen en maten. Toch voelen mensen zich blijkbaar nog steeds geroepen om commentaar te leven op andermans voorgevel.

Tekst gaat verder onder foto. 

© Miljuschka Witzenhausen

© Miljuschka Witzenhausen

Reactie Miljuschka op commentaar borsten

Miljuschka deelde gisteren een prachtige selfie waarin ze in haar badpak in de tuin ligt te relaxen. Dat badpak heeft een diep decolleté, dus we zien een deel van de borsten van Miljuschka. Niets mis mee, zou je denken. Maar ze krijgt veel commentaar, blijkt uit een story die ze later post. Daarin deelt ze namelijk een illustratie met allerlei verschillende soorten borsten en zet daarbij: ‘Veel ongevraagde opmerkingen over mijn tits in DM. Ze komen in alle vormen en maten. Relax. Het is ok.’

© Miljuschka Witzenhausen

© Miljuschka Witzenhausen

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Instagram | Beeld: Getty Images