Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Meditatie & Yoga

Meditatie & Yoga

Meditatie & Yoga

Zou het niet heerlijk zijn om op elk moment van de dag een ontspannen gevoel te kunnen oproepen?

Stress op het werk, druk thuis, file, overvolle supermarkt… Kortom: op een doodgewone doordeweekse dag ben je vaak één brok spanning. Gewoon even diep ademhalen en je bent ontspannen. Zou het mogelijk zijn?

Meditatie
Misschien wel! Verdiep je eens in meditatietechnieken. Meditatie is een eeuwenoude methode om tot rust te komen en diep te ontspannen. Het heeft invloed op je lichaam en geest. Door te mediteren leer je spanningen en angsten los te laten.

Lekker handig!
Wat er makkelijk aan is, is dat meditatie een vorm van ontspanning is waarbij je verder helemaal niemand en niets nodig hebt, èn die je op elk moment van de dag kunt toepassen.

Workshop
Op Vrouwonline vind je een meditatieworkshop.

Mediteren moeilijk?
Wellicht helpen deze sites je verder:

 • abc van meditatie
 • sleutel tot inzicht
 • meditatie
 • Yoga
  Wat hebben Drew Barrymore, Halle Berry, Nicholas Cage, Penelope Cruz en Sting met elkaar gemeen? Deze celebrities hebben allemaal yoga ontdekt om in conditie te blijven!

  Yoga is, net als meditatie, een manier om actief aan ontspanning te doen. Deze techniek wordt ook al honderden jaren toegepast.
  Met yoga train je je lichaam en geest. Er zijn allerlei verschillende soorten yoga, dus het is wel even zoeken naar de yoga die bij jou past.

  Kijk voor meer informatie op deze sites:

 • yoga.pagina.nl
 • yoga.startkabel.nl