Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Deze man weet niet waar ‘ie ’t zoeken moet als hij menstruatiekrampen voelt

Deze man weet niet waar ‘ie ’t zoeken moet als hij menstruatiekrampen voelt

Deze man weet niet waar ‘ie ’t zoeken moet als hij menstruatiekrampen voelt

Mannen zullen nooit echt weten hoe het is om iedere maand ongesteld te worden, en dat is ergens misschien maar beter ook. Anthony Caputo wierp namelijk zijn eettafel omver toen hij een apparaat op zijn buik zette dat menstruatiekrampen simuleert. 

Om de test eerlijk te laten verlopen, betrok Anthony ook zijn vrouw Valerie erbij. Zij begint en zet het apparaat dat 26 pijnlevels heeft om te beginnen op standje 14. Voelbaar maar te doen, is haar conclusie. Anthony besluit toch wat lager in te stappen en begint op level 4. Hij zakt meteen door z’n hoeven en roept paniekerig ‘stop’ wanneer hij level 6 bereikt.

Tekst gaat verder onder video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthony Caputo (@iamhear_official)

Safe word ‘ananas’

Daarna test Valerie level 14 tot en met 26 terwijl ze rustig van haar drankje nipt. Zijn ego kan dat nauwelijks aan, en hij besluit toch nog een poging te wagen op level 8. Al snel roept hij het safe word ‘ananas’, maar werpt hij zich op de tafel wanneer het apparaat niet snel genoeg uit gaat. De tafel overleeft het niet. Misschien heeft het universum dan toch een reden waarom vrouwen wel ongesteld worden en mannen niet…

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Lindanieuws | Beeld: Getty