Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De Magnum Doubles zijn terug!

De Magnum Doubles zijn terug!

De Magnum Doubles zijn terug!

De populaire Doubles van Magnum zijn terug in Nederland. Pleasure seekers kunnen vanaf vandaag weer genieten van de vernieuwde versies van de intense Double Chocolate en de rijke Double Caramel.

De nieuwe smaken zijn speciaal gecreëerd voor genotszoekers die genieten naar een hoger level willen brengen en in het dagelijks leven zoeken naar een moment van pure luxe en ontspanning. De Magnum Doubles zijn vanaf vandaag overal los verkrijgbaar. Daarnaast is er in de supermarkt een 4-pack voor beide nieuwe Doubles en een multipack met een mix van de twee soorten Magnum Double mini’s.

Als je het doet, doe het dan goed

‘Onze nieuwe Magnum Doubles spelen in op de trend van het selectief genieten. Consumenten kiezen zorgvuldig de momenten om zichzelf even te laten gaan,’ zegt Madelon van der Tol, Marketing Director van Magnum. ‘Als je er dan voor gaat om even te genieten, doe het dan ook écht goed. De Magnum Double Chocolate en Double Caramel zijn onze ‘most indulgent Magnums ever!’

De Magnum Double serie

Elke Double bestaat uit het bekende Magnumijs, omhuld door een heerlijke laag cacao. Het geheel wordt vervolgens ondergedompeld in een rijke saus en verpakt met de intense, krakende Magnumchocolade.

Voor welke variant ga jij?

Meer ijsweetjes?