Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Magnifique! Met deze apps leer je in no time een nieuwe taal

Magnifique! Met deze apps leer je in no time een nieuwe taal

Health
Magnifique! Met deze apps leer je in no time een nieuwe taal

Lijkt een taal leren je moeilijk en intensief? Het kan ook heel simpel, met een app bijvoorbeeld. Met enkele minuten per dag leer je in no time een nieuwe taal. 

Lees ook: ‘Make that the cat wise’! Belgische reporter test de Engelse taalvaardigheid van de Nederlanders

Wil jij een nieuwe taal leren maar zie je ertegen op om uren met je neus in de boeken te duiken? Dat hoeft ook helemaal niet! Er is een aantal handige apps waarmee je je talen kunt bijspijkeren.

Een taal leren via een app heeft wat voordelen vergeleken bij de traditionele klassikale manier. Zo kun je oefenen wanneer jij wilt, is het een stuk goedkoper en kun je vaak door middel van spraakherkenning meteen controleren of je de woorden goed uitspreekt.

Babbel is één van die apps. Babbel is gratis te downloaden en in de app kun je tegen vergoeding taalcursussen kopen. Volgens onderzoek van de app leerden de gebruikers de taal sneller dan studenten die de taal klassikaal leerden en zou je met enkele uurtjes per week in twee tot drie maanden tijd je vocabulaire aanzienlijk kunnen verbeteren.

Een van de populairste gratis taalapps is Duolingo. In deze app kun je op een speelse manier een nieuwe taal leren. De lesjes gaan over verschillende onderwerpen en zijn in een kwartiertje te doorlopen. Hiermee leer je dus wanneer jij zin en tijd hebt!

Ga jij deze zomer op vakantie naar Spanje, Turkije, Frankrijk of Duitsland en wil je jouw skills nog even bijspijkeren? Download dan snel een app, dan lukt dat je vast!

Shoppen is altijd een goed idee