Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Madonna: Een lang verhaal

Madonna: Een lang verhaal

Madonna: Een lang verhaal

Madonna & seks, deze twee woorden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Niet vreemd als je je carrière begint met rondrollen als een wulpse ‘maagd’. En je vervolgens je nieuwe album ‘Erotica’ noemt. En je ook nog een pornografisch koffieboek uitgeeft, met de veelzeggende naam ‘Sex’. O, en als je jezelf dan ook nog even een rol toebedeeld in een erotische thriller genaamd ‘Body of Evidence’, waar je een beetje met kaarsvet en naakte lijven loopt te knoeien. O, en als je dan ook nog optredens geeft met een masturbatiescène erin, waardoor dat optreden dan weer geboycot wordt.

Ja, dan is je naam als sexy artiest wel gevestigd.

Dynamische sekspoes
En nu, vele jaren na de wulpse maagd, nu al veel van haar leeftijdgenoten zich opmaken om achter de geraniums te gaan zitten, nippend aan een glaasje sherry, blijft Madonna zich bewijzen als dynamische sekspoes.

Dit is Madonna’s seks & relatie cv

Jean-Michel Basquiat
Wat ze allemaal heeft uitgevoerd vóór haar Like a Virgin tijd, weten we niet zo goed. Niet zo vreemd, want ze was nog niet bekend en dus interesseerde het niemand wat ze wel of niet deed en met wie. De enige ‘fling’ die we kunnen traceren is die met Jean-Michel Basquiat, in 1982. Een voormalig graffiti-kunstenaar, die het schopte tot rechterhand van Andy Warhol, maar helaas een paar jaar later stierf aan een overdosis heroïne.

Jellybean Benitez
Niet lang na deze affaire komt haar doorbraak als sexy maagd, mede dankzij lover Jellybean Benitez, die voor dit aanstormde talent haar muziek mixte.

Vervolgens staan de mannen voor haar in de rij. Byebye, Jellybean!

Sean Penn
Een van die mannen is ‘acteur met de losse handjes’ Sean Penn. Hij is op dat moment met name bekend om zijn vechtpartijen met paparazzi. Erg aantrekkelijk voor de jonge maagd, die ook snel met hem in het huwelijk treedt. Na vier jaar gelukkig getrouwd te zijn, gaat het stel uit elkaar. Sean herinnert zijn huwelijk als voornamelijk ‘lawaaierig’. Volgens hem hebben ze in die vier jaar tijd geen enkele conversatie gehad.

Warren Beatty
Dan doet Dick Tracy acteur Warren Beatty zijn intrede in Madonna’s leven. Aanvankelijk lijkt het erop alsof zijn intenties met de ster met puntige borsten oprecht zijn, maar als Madonna publiek net doet alsof ze in slaap valt van verveling bij het idee om nogmaals met hem te daten in de documentaire ‘Truth or Dare’, is het snel afgelopen.

Tony Ward
Warren is snel vergeten, dankzij kinky Tony Ward. Dit model / danser in de ‘Justify My Love’ clip is in voor al Madonna’s bizarre spelletjes. Helaas zijn ze snel uitgespeeld.

Michael Jackson
Dat dit echt een affaire was, geloven we totaal niet. Maar Madonna en Michael verschenen wel samen bij de uitreiking van de Oscars in 1991.

Jose Canseco
Wij hadden nog nooit van hem gehoord, maar dit was toentertijd (1991) een bekende (en getrouwde!) baseball speler. Volgens hem probeerde Madonna hem te verleiden. Ze ‘smeekte’ hem om haar te bezwangeren en beloofde hem financieel bij te staan als hij zijn vrouw verliet. Hij bedankte voor de eer.

Vanilla Ice
‘Ice ice baby’! Blijkbaar klonk dit erg aantrekkelijk voor Madonna, want ze wist niet hoe snel ze deze rapper moest bespringen. De fysieke klik was er absoluut, getuige de gewaagde foto’s van het stel in Madonna’s ‘Sex’ boek. Toen Madonna klaar was met Vanilla, kreeg ze nog een heerlijk complimentje mee. Volgens Vanilla had Madonna ‘Een prachtig lichaam voor haar leeftijd’.

Dennis Rodman
Nogmaals een sportman, Madonna geeft het echt niet zo makkelijk op. Dennis Rodman is een flamboyante basketbalreus, bekend om zijn vele haarkleuringe, tattoos, piercings en die er ook niet voor terugdeinsde om zich als vrouw te verkleden. Helemaal Madonna natuurlijk, die als een blok valt voor dit soort aparte types.

Carlos Leon
Na de basketbal ster stort Madonna zich in de armen van haar personal trainer Carlos Leon. En eindelijk is het haar gelukt: Ze wordt zwanger. De relatie stelt verder niks voor, maar ze heeft wel een prachtige dochter: Lourdes.

Guy Ritchie
Dan komt er echte liefde in de vorm van de Engelse Guy Ritchie. Dat Guy nog een relatie had op dat moment, ach, daar zal Madonna zich niet aan storen. Guy trouwens ook niet. Hij beëindigde zijn relatie met de gevleugelde woorden: ‘But baby, she’s Madonna’. Robbie Williams heeft deze woorden later omgetoverd tot een wereldhit.

Guy en Madonna trouwen in een kasteel in Schotland, gaan in Londen wonen en krijgen samen een zoontje: Rocco. Het lijkt een perfect huwelijk. Madonna zwijmelt over Guy: “He’s gorgeous and talented. He’s English. He’s got a sophisticated sense of humor. … I miss him when he’s gone for three hours.”

De eerste barstjes komen als Madonna een zoontje uit Malawi wilt adopteren, en Guy hier niet helemaal achter blijkt te staan. Toch werkt hij mee en mogen ze baby David in hun armen sluiten. Later wilt Madonna nog een tweede kind adopteren.

A-Rod
Na negen jaar is het huwelijk voorbij. Madonna huilt uit bij (getrouwde) sportman A-Rod, haar ‘soulmate’. Hij besluit te scheiden voor Madonna, waarna zij besluit dat ze toch niet echt soulmates zijn.

Jesus Luz
Madonna besluit dat de beste manier om jong te blijven, jonge mannen mee naar bed nemen is. Zo heeft de ondertussen 50 jarige zangeres een korte affaire met Jesus Luz, een model en danser in een van haar shows. Hij is compleet verslingerd aan haar, maar zij vergeet op een bepaald moment zijn telefoonnummer. En klaar.

Brahim Zaibat
Haar laatste liefde is Brahim Zaibat. Weer een danser, weer een model, weer jong (hij 24, zij 52). En we vermoeden dat het niet haar laatste liefde is!