Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Lucht je hart in 2010!

Lucht je hart in 2010!

Lucht je hart in 2010!

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Lucht dan je hart op deze originele manieren…

Borduren voor bitches
“Achterlijke gladiool” is de titel van het borduurboekje van Julie Jackson waarin ze voorgoed afrekent met de saai- en truttigheid van het borduren. Zo borduurde ze tegeltjes met teksten als “achterlijke gladiool”, “NOU EN!”, “Nu even niet!” en “Zak in de stront”.

De ultieme manier om de stress van het afgelopen jaar van je af te schudden én ideaal als afleiding als je wilt stoppen met roken. Een lezer van het boek vertelde namelijk dat ze door het boek al haar frustraties van haar af kon borduren. Zo had ze geen sigaretten meer nodig!

Heb jij je dus het afgelopen jaar ontzettend geërgerd aan je collega, je buren of het openbaar vervoer? Borduur het van je af!

Je kunt het boek Achterlijke gladiool – borduren voor bitches HIER bestellen.

Schrijven lucht op
Ken jij jezelf wel goed genoeg? Welke (slechte) gewoonte wil je afleren? En waarvan word je gelukkig en waar ben je trots op?

Het boekje “50 vragen aan jezelf” stelt jou (hoe verrassend) 50 vragen om ervoor te zorgen dat je jezelf wat beter leert kennen. De schrijvers van het boek geven aan dat je door te schrijven over jezelf sommige zaken in je leven scherp kunt stellen en dat het je nieuwe inzichten helpt op doen.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook de vraag een titel te bedenken voor je leven voor als deze verfilmd zou worden en kun je voor jezelf een boodschap achterlaten voor over tien jaar.

Je kunt het boek 50 vragen aan jezelf HIER bestellen.