Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Lingeriemerk Naja lanceert ondergoed in 7 kleuren nude

Lingeriemerk Naja lanceert ondergoed in 7 kleuren nude

Lingeriemerk Naja lanceert ondergoed in 7 kleuren nude

Het werd tijd dat er een lingeriemerk kwam met een collectie als deze. Amerikaans label Naja komt met nude ondergoed in 7 kleuren, zodat iedere vrouw met iedere huidskleur deze handige onderbroekjes kan dragen.

Leuk en aardig, nude ondergoed. Het is bedoeld om je lingerie niet te laten opvallen, en dat werkt ook prima als je een blanke huid hebt. Maar wanneer je een getinte huid hebt, is nude ondergoed juist héél erg zichtbaar. Lingeriemerk Naja vond het tijd voor verandering.

Naja

Nude for all
De zeven kleuren nude zijn voor iedereen: van de lelieblanke huid tot de chocoladebruine huidskleur. De Nude for All-collectie bestaat uit drie soorten slipjes in de maten XS tot XXL, en een soft memory foam beugel-bh van cup A tot DDD, wat gelijk staat aan ongeveer een F-cup. De campagneposter laat zien dat deze nudes écht voor iedereen zijn, want op de poster schitteren vrouwen van alle soorten en maten en van allerlei verschillende afkomsten.

Etisch verantwoord
Het merk Naja is in 2013 opgericht door actrice Gina Rodriguez, die de hoofdrol speelt in de serie Jane the Virgin (TLC), en Catalina Girald, nu de CEO and creative director van het merk. Het merk heeft maar een doel, en dat is luxe lingerie op een betaalbare manier maken voor iedere vrouw. Maar dan wel op een etisch verantwoorde manier.

Lees ook:

Bron: Linda