Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De leukste hardloop-apps

De leukste hardloop-apps

De leukste hardloop-apps

Tips om een beginnetje te maken met rennen: een nieuwe sportoutfit aanschaffen, een fijne playlist samenstellen en de leukste hardloop-apps downloaden. Die laatste klus hebben wij al voor je geklaard. Op naar de App store van je telefoon, voor deze handige sportmaatjes!

Runkeeper

Runkeeper is een van de populairste hardloop-apps. Hij houdt je tijden en gerende afstand bij en kan, als je dat wilt, deze vergelijken met anderen.

iOS | Android

Get Running

Beginnende loper? Download dan zeker Get Running. Dankzij de motiverende kreten die je te horen krijgt, loop je in no-time de vijf kilometer. € 2,69.

iOS | Android

Hardlopen in Nederland

Hardlopen in Nederland biedt een gratis overzicht van alle hardloopwedstrijden die in ons land worden gehouden.

iOS | Android

Looptijden

De gratis app Looptijden is helemaal compleet: hij houdt je tijden bij, heeft een (Nederlandstalige) audiocoach en weet welke hardloopevenementen er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

 iOS | Android | Windows phone

Damloop by night

En natuurlijk heeft ook de Damloop by night een eigen app, die vanaf augustus te downloaden is.

Heb jij een favoriete app voor tijdens het sporten?

Winnen!

Ben jij lekker aan het hardlopen geslagen en wil je meedoen aan een wedstrijd? We mogen kaarten weggeven voor de superfeestelijke nachtversie van de Dam tot Damloop, de Damloop by nightVul je gegevens in en maak kans op één van de 150 startbewijzen!