Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De leukste curvy bloggers van Nederland

De leukste curvy bloggers van Nederland

De leukste curvy bloggers van Nederland

Beetje mode inspiratie nodig? Of misschien wat extra motivatie om je lijf te showen? Check snel deze prachtige curvy bloggers!

Edith – Style has no size
Edith is al jaren stylist voor een heleboel magazines in Nederland. Een paar jaar geleden begon ze haar blog. Ze geeft speciale aandacht aan zogenaamde ‘inbetweenies’: vrouwen met maat 42 tot 48. Haar outfits zijn een mix van vrouwelijk, stoer en vintage met een hoge fun factor. Mode mag een feestje zijn volgens Edith. En met curves ben je net zo mooi als elke andere vrouw.

curvy bloggers

Nefferth – Mode-Plus
Nefferth noemt zichzelf een ‘emotionista’. Ze kleedt zich naar hoe ze zich voelt. Haar motto: Ken je curves en draag wat bij jouw curves en stijl past. Dit laat ze zelf zien in vaak vrouwelijke en edgy combinaties. Haar stijl omschrijft ze als klassiek en stoer. Iets straks of een kort rokje gaat Nefferth niet uit de weg. En ook voor gedurfde haarinspiratie ben je hier op de ideale plek.

curvy bloggers

Hermina – Wondervol
Hermina’s kleedt zich graag stoer en sportief met een praktische insteek. Op Wondervol draait het om je goed voelen. Hermina wil vrouwen inspireren trots te zijn op hun eigen lijf. ‘Love your body, love your life’, is dan ook niet voor niets haar pay off.

curvy bloggers 

Dionne – Supersize My Fashion
Ze omschrijft zichzelf als een ‘girly girl’. Haar outfits zijn vrouwelijk, bling, pink en trendy. Komend jaar is Dionne de nieuwe ambassadeur voor modemerk Junarose. Haar kleding is een manier om zich te uiten en dat hoopt ze ook aan anderen mee te geven. ‘Being plussize is no excuse to not look good’, is haar boodschap. Ook als vrouw met curves mag je gezien worden.

curvy bloggers 

Iris – Miss Iris
Iris noemt zichzelf plussize blogger en ervaringsdeskundige op het gebied van een ‘gezond’ zelfbeeld. In haar woorden: Zelfacceptatie zorgt ervoor dat je van jezelf houdt en gelukkig kunt zijn. Hier schrijft ze op haar blog ook regelmatig over. Haar kledingskast hangt vol met zakelijke en klassieke looks.

curvy bloggers

Els – XL Fashionfile
Haar stijl? Vrouwelijk en trendy, soms een beetje boho, soms een beetje rockchic. Volgens Els mogen curvy vrouwen iets meer uit hun comfort zone komen door vooral de regels te vergeten en kleding te dragen die bij hun persoonlijkheid past. Sinds begin dit jaar organiseert Els shoots voor plussize vrouwen ‘Plussize model voor een dag’.

curvy bloggers

Thamar – Thamar Kempees
Niet alleen mode maar ook scherpe blogs over zo’n beetje alles wat Thamar bezighoudt: van de liefde tot eten. Thamar’s boodschap? Curvy, voluptueus, dik, het maakt niet uit hoe de wereld je figuur wil bestempelen, als jij vindt dat je Beyoncé bent, ben je Beyoncé. Dus rock your curves. Haar eigen stijl is romantisch met een edge.

curvy bloggers

Meryem – The Curvynista
De nieuwste curvy blogger on the block. Meryem deelt haar fashion sense maar ook haar persoonlijke verhaal over haar depressie. Deze krullenbol heeft al jaren veel liefde voor mode en haar stijl is eclectisch en gedurfd. Een ‘clashmatching’ in prints met etnische invloeden zoals tulbanden. En ze is gek op sneakers.

curvy bloggers