Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Twee maanden gratis sporten!

Twee maanden gratis sporten!

Twee maanden gratis sporten!

Speciaal voor deelnemers aan de Flair Bikini Challenge! 2 maanden gratis sporten met de Willeke Zorg Workout Club app en de 2 daarop volgende maanden met 50% korting. (Normaal € 7,95 per maand).

header--willeke

Dé online workoutclub waar je onbeperkt kunt trainen. Het zijn korte intensieve workouts en elke dag is de workout anders. Je kunt kiezen uit een lichte, medium of zware workout.

Fitnessmateriaal is niet nodig nodig, alleen een ruimte om te sporten en een computer, tablet of smartphone.

 

De actie geldt gedurende de Challenge. Je kunt inschrijven t/m 8 juli.

Wil je gratis sporten? Ga naar de Afslanken met Flair Facebookpagina, like de pagina en ontvang daar de informatie om je direct nog aan te melden!

 

De link die je in de Afslanken met Flair Facebookpagina hebt gekregen verwijst je naar een pagina waar je je gegevens in moet vullen om mee te doen met de Willeke Zorg Workout Club. Na het invullen ontvang je een e-mail met daarin je opgegeven gegevens en andere informatie. Je kan daarna met je login via de app en via de website verschillende workouts doen! Je kan kiezen uit lichte, medium of zware workouts. De eerste 2 maanden zijn gratis! De volgende 2 maanden krijg je 50% korting. Succes!!