Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Kleine dingen die we doen die onze partner eigenlijk haat

Kleine dingen die we doen die onze partner eigenlijk haat

Kleine dingen die we doen die onze partner eigenlijk haat

We hebben van die kleine gewoontes of gebruiken, waarvan we denken dat onze partner ze oké of zelfs schattig vindt. Maar dat blijkt niet altijd het geval te zijn…

Lees ook: Weten hoeveel kans je maakt op de datingmarkt? Dit is hoe de ideale partner eruitziet

Op het forum Reddit spraken mannen zich in het geheim uit over hun ergernissen over hun vriendin. Daar kunnen we wel wat wijze lessen uit trekken, want niet alles wat wij doen vinden ze even schattig.

Delen
Zijn vest even lenen, of een hapje meeprikken van zijn bord… Het lijkt zo romantisch, maar de man moet er eigenlijk niets van weten. Veel liever ziet hij dat we van zijn kleding afblijven – want, wij raken vaak van alles kwijt of geven dat vest überhaupt niet terug. Ook moeten we ons eigen eten maar bestellen, een man is nou eenmaal nogal hongerig en daarom zeer gesteld op zijn eigen portie.

Dom of onschuldig
‘Smart is the new sexy’, zegt een van de forumleden. Hij verwijst naar zijn vriendin die zich vaak wat dommer, afhankelijker of onschuldiger voordoet dan zij werkelijk is. Zij denkt misschien zijn ego te strelen door zich zo voor te doen en hem als held af te schilderen, hij vindt dat blijkbaar irritant.

Ach, uiteindelijk maakt het allemaal vast niet zoveel uit, stiekem zijn die mannen toch wel gek op ons!

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

Bron: Daily Mail