Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Kijken, proeven en genieten. Een hele dag lang!

Kijken, proeven en genieten. Een hele dag lang!

Kijken, proeven en genieten. Een hele dag lang!

Nog 3 dagen tot de Gulpener OogstParade. Zondag 16 september wordt een dag lang kijken, proeven en genieten van al het moois van het Limburgs land. Van eigentijdse gerechten met regionale producten en wandelingen door het glooiende Gulpdal. Vlaaien en broden op basis van het oergraan spelt komen vers uit de oven. Kinderen kunnen knutselen met lamswol. Etc. etc. etc.!

De Gulpener OogstParade vindt plaats rond, je raadt het al…, de hopoogst van de Gulpener Bierbrouwerij. Even verderop van het Paradeterrein liggen de hoptuinen waar de brouwerijmedewerkers zélf de hop oogsten. Rond 16 uur worden de hopoogsters feestelijk ontvangen op het Paradeterrein. Want, dát verdient een feestje. De eigen hopteelt door de Gulpener is namelijk, dankzij de medewerkers, uniek voor ons land. De brouwerij brouwt er ieder jaar weer haar milieuvriendelijk bier mee.

Wanneer, waar, wat etc.
De Gulpener OogstParade is zondag 16 september aanstaande. Het Paradeterrein is open van 12 tot 20 uur en ligt in en om de hoptuinen van de Gulpener Bierbrouwerij in Reijmerstok, nabij Gulpen en Margraten op zo’n 20 autominuten van Maastricht. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie over het programma, de gerechten, de producten en andere deelnemers én een routebeschrijving op www.gulpeneroogstparade.nl

hopoogst in de hoptuinen van de Gulpener Bierbrouwerij