Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Video: Kijk wat er gebeurt als je dit punt van je oor masseert

Video: Kijk wat er gebeurt als je dit punt van je oor masseert

Video: Kijk wat er gebeurt als je dit punt van je oor masseert

Weg met dure geneesmiddelen en homeopatische behandelingen, want dit is hét middeltje om stress en andere kwaaltjes te doen afnemen. De ‘behandeling’ is super simpel, makkelijk om zelf uit te voeren en kan bovendien anywhereanytime gedaan worden.

Ooracupuntcuur

Bij auriculotherapie oftewel ooracupuntuur worden verschillende delen van het oor gestimuleerd door met je vingertoppen op bepaalde punten te drukken of door middel van acupuntuurnaalden. De behandeling van die punten van je oor zou invloed hebben op het welzijn van je organen.

Hemelpoort

Het meest gebruikte refelxpunt in je oor is de hemelpoort, in het Chinees ook wel het Shen Men punt genoemd. Dit punt kan gebruikt worden om stress, angsten, allergieën, hoofdpijn, verslavingen, depressie en meer te behandelen.

In de video hieronder kan je zien hoe je dat exacte punt op je oor kan vinden. Masseer het Shen Men-punt met ronddraaiende bewegingen en oefen een beetje druk uit. Als je dat twee keer per dag doet, zal het energieniveau in je lichaam verhogen, waardoor ontstekingen verminderen, pijn verlicht wordt, verslavingen en cravings afnemen en je over het algemeen een gezonder lichaam zal krijgen. Wij vullen onze to-do list alvast aan!

Lees ook:

Gezonder eten? Etiketten ontcijferen doe je zo:

Door deze 6 dingen maak je je menstruatie onbewust erger

Zijn smoothie´s echt gezond?