Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Kerst stress? Niet nodig dankzij deze cadeautips voor mama en baby

Kerst stress? Niet nodig dankzij deze cadeautips voor mama en baby

Kerst stress? Niet nodig dankzij deze cadeautips voor mama en baby

Er zijn zóveel leuke dingen te koop voor pasgeboren baby’s en hun mama. Toch is het vaak lastig om een origineel kerstcadeau te bedenken. Dankzij deze zes tips gaat de originaliteitsprijs voor het leukste kerstcadeau dit jaar naar jou.

Lees ook: Merry Christmas: dit zijn de leukste kerstcadeautjes voor jouw partner

  • Als je moeder wordt hoef je heus niet te reizen met een super kinderlijke tas. Met deze trendy luiertas van briah bags ben je de meest fashionable mom van iedereen.
  • Het boek Geef dat kind een slok jenever had ook net zo goed Geef dat kind een pak slaag kunnen heten. Vroeger keek hier namelijk niemand gek van op. Het boek staat boordevol tips om een gulden middenweg te vinden tussen de verschillende opvoedstijlen van de afgelopen zeventig jaar. Ideaal voor pas beginnende ouders.
  • Mama’s hebben altijd een drukke planning. Geef daarom met kerst de Pink Robbon agenda 2018 cadeau. Je schenkt met dit presentje ook nog eens een gedeelte van het aankoopbedrag aan het goede doel. Je kan nooit te vroeg met goede voornemens beginnen, toch?
  • Een baby armbandje met zijn of haar eigen naam. Origineel én het blijft voor altijd een leuke herinnering.
  • Een cadeaumand; een box of mand vol kleine cadeautjes waarvan je dagelijks één mag uitpakken. Vul de mand met sokjes, een knuffeltje, iets ontspannens voor de moeder en iets leuks voor de vader.
  • Je hoeft heus niet altijd iets te geven dat meteen te gebruiken is. Een gepersonaliseerd voorleesboekje is hartstikke leuk voor als ze wat ouder zijn. No worries, je hoeft heus niet zelf met pen en papier aan de slag. Via Primera creëer je het boekje supersnel.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek:  www.facebook.com/flairathome

Beeld: Istock