Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dun haar? Met deze kapsels haal je het meeste uit je fijne lokken

Dun haar? Met deze kapsels haal je het meeste uit je fijne lokken

Dun haar? Met deze kapsels haal je het meeste uit je fijne lokken

Heb je dun haar en weet je niet zo goed wat je ermee aan moet? We got you. Een aantal mooie kapsels op een rij, die geweldig passen bij wat fijner haar. 

Niet iedereen wil het geloven, maar fijn haar lijkt vaak voller als het niet te lang is. Ga daarom liever voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

1. De messy bob

Dit speelse kapsel is perfect voor dun haar. Zelfs als je van jezelf geen slag hebt, kan je deze coole look recreëren. Gebruik een stijl- of krultang en borstel je haar daarna met een zachte borstel uit. Een beetje haarlak et voilà, je bent ready to rock. 

Tekst gaat verder onder de foto

https://www.instagram.com/p/B-IQexEAZn0/

2. De blunt haircut

Voor dit strakke kapsel, knipt de kapper je haar kaarsrecht. Hierdoor lijkt dun haar een stuk voller en oog je weer helemaal fresh. Een extra voordeel aan dit kapsel: het kan op élke mogelijke lengte worden toegepast. Grote fans van dit kapsel zijn natuurlijk de Kardashians.

Tekst gaat verder onder de foto 

https://www.instagram.com/p/B3B5GV9A3Pl/

3. Half opgestoken haar

Je hoeft niet helemaal van kapsel te veranderen om je haar wat voller te laten ogen. Steek je haar voor de helft op! Door maar de helft van je haar op te steken, lijkt het optisch meer. Lekker makkelijk, als je geen tijd hebt je haar te doen.

4. Highlights

Wat hebben highlights met dun haar te maken? Nou, dat willen we best uitleggen. Highlights zorgen voor meer diepte in je haar. Dankzij die diepte lijkt het alsof je haar meer volume heeft. Het past ook nog eens bij elk kapsel, dus waarom niet?

Extra tip: gebruik droogshampoo

Ja, droogshampoo kan je gebruiken als je haar vet is. Maar een tip van ons, gebruik het bij fijn haar vaker! Het geeft je haar namelijk extra formule. En soms heb je dat juist nodig als je je haar net gewassen hebt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: Instagram, Unsplash