Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Deze jonge moeder bewijst dat het getal op de weegschaal niet belangrijk is

Deze jonge moeder bewijst dat het getal op de weegschaal niet belangrijk is

Deze jonge moeder bewijst dat het getal op de weegschaal niet belangrijk is

Als je al een tijdje naar de fitness trekt met de bedoeling af te vallen, kan je vaak teleurgesteld zijn als je op je weegschaal gaat staan. Soms is er nog geen 200 gram af of ben je zelfs aangekomen. We kunnen het maar moeilijk vatten dat spieren meer wegen dan vet en daarom kan je beter in de spiegel kijken dan je te focussen op je gewicht. Wedden dat je hier wél een positief verschil ziet?

Adrienne Osuna, een fitnessblogger uit Californië, is het bewijs dat je niet zo moet focussen op je gewicht, maar wel op wat je in de spiegel ziet. De blondine heeft thuis vier jonge kinderen rondlopen en heeft al jaren issues met haar gewicht. Uiteindelijk heeft ze de klik gemaakt en is ze meer gaan sporten, zonder zich iets aan te trekken van dat getal op de weegschaal.

‘Ik was dertig kilo afgevallen en toen mijn dieet voorbij was, kwamen de kilo’s er meteen weer bij’, vertelt ze op haar blog. Daarom begon Adrienne met gewichtheffen en binnen het jaar zag ze haar lichaam transformeren, zonder minder te eten! ‘Ik was drie kledingmaten kwijt, maar het getal op de weegschaal was nog steeds hetzelfde.’ Bovendien kreeg de jonge mama steeds meer complimentjes over haar uiterlijk wat haar motiveerde om door te zetten.

But powerlifting makes you manly…. Just posted a new blog post on how I started powerlifting #linkinbio

A post shared by ↠a d r i e n n e o s u n a↞ (@adrienneosuna) on

Onlangs postte Adrienne een foto van haar vooruitgang en er zit maar één kilo verschil tussen de voor- en nafoto. Adrienne is alvast trots op wat ze bereikt heeft en ze moedigt anderen ook aan om in de spiegel te kijken en je niet te laten kisten door wat je ziet op de weegschaal. En groot gelijk heeft ze!

 

 

Lees ook: