Je bent hier: Home > Health > Snel gemaakt: Italiaanse pasta met pesto

Snel gemaakt: Italiaanse pasta met pesto

Health
Snel gemaakt: Italiaanse pasta met pesto

Zin in echte Italiaanse pasta van Barilla met pesto? Deze pasta plakt niet, is altijd al dente en houdt de saus goed vast. Probeer eens deze heerlijke – en snelle – Spaghetti met Pesto Genovese. Wel zo makkelijk als je weinig tijd hebt of last minute eters.

Advertorial

Spaghetti Pesto Genovese

Ingrediënten voor 4 personen

340 gram Barilla Spaghetti n.5
1 potje Barilla Pesto alla Genovese
40 gram pijnboompitten
Hand vol verse basilicumblaadjes
Zout

Bereidingswijze
Breng een pan met ruim water (ca. 3.5 liter) aan de kook en voeg ca. 25 gram zout toe. Kook vervolgens de Barilla Spaghetti n.5 in 8 minuten al dente. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een koekenpan. Doe vervolgens de Barilla Pesto alla Genovese in een schaal, voeg een paar eetlepels van het kookvocht van de spaghetti toe en roer het tot een glad geheel. Giet de al dente spaghetti af, voeg deze toe aan de schaal en mix de pasta met de pesto. Serveer het gerecht op borden en garneer het geheel met de geroosterde pijnboompitjes en de basilicum. Buon appetito!

 

Shoppen is altijd een goed idee