Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit is de duurste pizza ter wereld!

Dit is de duurste pizza ter wereld!

Health
Dit is de duurste pizza ter wereld!

Ben jij dol op pizza en kun je daar echt altijd wel voor wakker gemaakt worden? Mocht je toevallig nog een flink spaarcentje op de bank hebben slaan, dan hebben we de pizza voor je gevonden die je écht even moet proberen: de áller duurste pizza ter wereld!

Bladgoud
Of hij lekker is, valt nog te betwisten. Maar lekker ziet deze pizza er sowieso uit. De Italiaanse snack kun je bestellen bij Industry Kitchen in New York en is belegd met niets minder dan 24-karaats bladgoud. Maar dat is niet het enige, wat wanneer je deze pizza bestelt kun je ook rekenen op de volgende toppings: geïmporteerde witte Stilton-kaas uit het Verenigd Koninkrijk, Ossetra kaviaar, truffels én foie gras. Wowza!

Duur hapje
Met al deze ingrediënten is deze pizza de duurste ter wereld. Wat je ervoor moet neertellen? Dat is niet niks, want deze pizza kost namelijk wel 2000 dollar (dat is zo’n 1915 euro). Vind je dat wat te veel? Dan kun je ook een slice bestellen. Hiervoor moet je alsnog 250 dollar betalen, maar dat is misschien iets betaalbaarder. Al zijn wij meer te paaien voor een pizza waar je niet een maandsalaris voor te betalen hoeft. En jij?

24 karat magic in the air ✨

A photo posted by Industry Kitchen (@industrykitchen) on

 

24 karat magic in the air ✨

A photo posted by Industry Kitchen (@industrykitchen) on

 

Bron: NSMBL, Instagram

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee