Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Inspiratie: de mooiste geboortekaartjes om zelf te maken

Inspiratie: de mooiste geboortekaartjes om zelf te maken

Inspiratie: de mooiste geboortekaartjes om zelf te maken

Ben jij in blijde verwachting van een kindje? Gefeliciteerd! Een zwangerschap is ontzettend bijzonder, maar er komen ook veel belangrijke keuzes bij kijken. Het kiezen van een prachtige naam, het inrichten van de babykamer en uiteindelijk ook het ontwerpen van een geboortekaartje.

Je kunt natuurlijk het maken van een kaartje helemaal uit handen geven, maar je kunt er ook voor kiezen je eigen creativiteit de vrije loop te laten. Zo maak je een origineel, eigen en persoonlijk kaartje, waarmee je de blijde boodschap de wereld in kunt sturen.

Het vergt best wat creativiteit en handvaardigheid om het hele kaartje zelf te bedenken, en er gaat voornamelijk ook veel tijd inzitten. Maar daar hebben we dé oplosssing voor. Want wil je wél een persoonlijk en uniek kaartje, maar heb je geen tijd om met papier en schaar in de weer te gaan? Kijk dan eens op http de website Poobies. Daar kun je allerlei geboortekaartjes zelf maken, bestaande kaartjes bewerken of kant en klaar bestellen door te kiezen uit de bestaande collectie.

Zo is jouw eigengemaakte geboortekaartje met een paar klikken bij jou thuis, zonder moeite of lastige keuzes. Bekijk hieronder een selectie van de allerleukste geboortekaartjes uit de webshop Poobies!

Geboortekaartje Little Princes

025061_1_small

Geboortekaartje Wolkje

025204_1_small

Geboortekaartje Beretrots

026839_1_small

Geboortekaartje Vlaggenlijn

026801_1_small

Geboortekaartje Mr. Snor

026843_1_small

Geboortekaartje Ukkie Magazine

000121_1_small

Geboortekaartje Steigerhout

002760_1_small

Geboortekaartje Vogeltje

002362_1_small

Geboortekaartje Glamour

009955_1_small

Geboortekaartje Stars

100315_1_small

Geboortekaartje Grote zus en ik

012996_1_small

Lees ook: