Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Ik weet niet meer wat te doen met m’n leven

Ik weet niet meer wat te doen met m’n leven

Ik weet niet meer wat te doen met m’n leven

Peggy: ik ben 27 jaar. ik woon zelfstandig in een appartement en ik heb op dit moment een uitkering. Ik heb geen vriendinnen en geen vriend, alleen telefonisch contact met mijn ouders. Ik weet niet goed wat ik met mijn leven aan moet.

“Ik weet het niet meer”

Welke stappen ik moet zetten. Ik woon al vanaf mijn 18e op mezelf en ben altijd bezig geweest met kijken van wat maakt je nu gelukkig. Ik heb een n.l.p cursus gedaan. Ben bezig met affirmaties. en toch… Ik lig al bijna 3 weken tot 1 uur smiddag s in bed en weet niet wat te doen. Ik weet het echt niet meer.

Coach Joke

Je woont al 9 jaar op jezelf, je hebt weinig contacten en bent constant op zoek naar jezelf. En je hebt nu moeite om verder te gaan.

Coaching
Dat je al drie weken heel moeilijk uit bed komt is niet goed.
Ik wil je graag adviseren om allereerst naar de huisarts te gaan om te checken of je niet depressief bent. Depressiviteit heeft lichamelijke oorzaken en moet met medicijnen behandeld worden. En dus niet met NLP of affirmaties.

Tips voor als je het niet meer weet

Weten wie je bent en wat je wilt, is iets waar iedereen naar op zoek is. De een vindt het wat makkelijker dan de ander. Maar als je alleen bent, en weinig contacten, kan je in die zoektocht wel eens vastlopen, en ben je daar alleen maar mee bezig. Dat is niet goed.

Plan

Ga op zoek naar mensen om je heen. Daar moet je zelf heel actief in worden. Ook al heb je daar eerst geen zin in. Wordt lid van een club of een vereniging, ga een cursus doen (genoeg aanbod in persoonlijke ontwikkeling), of ga uit. Maak contact met mensen en begin leuke gesprekken.Ga naar een coach en onderzoek samen waar je naar zoekt. Vaak is het moeilijk om daar alleen achter te komen; een coach is dan een geweldige steun in de rug.

Kortom, eerst naar de huisarts, en dan veel contacten maken om mee te praten. Want er zijn heel veel mensen die hetzelfde meemaken als jij!