Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Ik heb het liever extreem. Ben ik verkeerd?

Ik heb het liever extreem. Ben ik verkeerd?

Ik heb het liever extreem. Ben ik verkeerd?

Zara (32): Iedereen heeft het steeds maar over “in balans zijn” maar ik wil dat eigenlijk helemaal niet. Ben ik dan verkeerd bezig?

Ik hou van pieken en dalen en ik denk dat ik heel onrustig wordt van in balans zijn. Ik heb het liever extremer, maar ben ik dan verkeerd bezig?

Coach Sandra
Mensen associëren “in balans zijn” over het algemeen met rust in hun hoofd en leden. Als ik het zo lees ben jij juist beter in balans als je leven een (gezonde) dosis pieken en dalen kent. De één vaart nu eenmaal beter bij een levensstijl die gekenmerkt wordt door extremen dan de ander. Doen waar je je goed bij voelt, dat is het allerbelangrijkste.

Tips
Probeer altijd je eigen gevoel en drijfveren als uitgangspunten te nemen voor je levensstijl. Iedereen kent zijn eigen ritme en die kan volledig afwijken van het ritme van een ander. Het beste is dus om niet teveel te vergelijken. Neem de verschillen waar en laat het daarbij. Je moet het immers altijd met jezelf doen en er is niemand die beter weet wat goed voor je is dan jijzelf.