Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Deze ijshoorntjes zijn absoluut té schattig!

Deze ijshoorntjes zijn absoluut té schattig!

Health
Deze ijshoorntjes zijn absoluut té schattig!

Ijsjes, ijsjes en nog meer ijsjes. Als er één toetje op de wereld bestaat waar we geen genoeg van krijgen is het dat wel. Alle vormen en maten willen we proeven en… op Instagram posten. Ben jij ook guilty aan het posten van alle lekkere dingen die je tegenkomt? Wij ook hoor! Op onze wishlist: softijs in vis-vormige hoorntjes! 

Het klassieke ijsje komt dus nu in een extra coole variant. Komt jou de vorm bekend voor? Dat zou kunnen want deze hoorntjes zijn gebaseerd op de Japanse Taiyaki. Dit is een pannenkoek in de vorm van een vis, meestal gevuld met een speciale vulling.

De vulling laten we dus achterwege maar kiezen nu voor overheerlijke softijsje mét toppings. Want wij hadden allemaal de chocoladesaus, aardbeien en banaan al gezien, toch? YUMMY! je moet er wel een kleine trip voor over hebben, want wij spotte de ijsjes in Sydney en Hongkong. Iets dichter bij huis? Daar hebben we een andere variant gezien!

Bij Bake in Londen kan je een matcha-versie proeven van dit bijzondere ijsje. Het ziet er een beetje futuristisch uit, maar wie niet waagt, niet wint toch! Heb jij dit ijsje al geproefd? Laat ons dan zeker weten hoe het smaakt!

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee