Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hoooked Zpagetti

Hoooked Zpagetti

Hoooked Zpagetti

De introductie van Hooked Zpagetti heeft de wereld van elke creatieveling op zijn kop gezet.

Het is dé nieuwe trend: duizenden vrouwen zijn inmiddels verslaafd aan het haken met restmaterialen uit de mode- en textielindustrie. Na het boek ‘Get Hoooked’, waarin uitleg staat over het maken van stijlvolle handtassen, loungekussens, poefen en andere accessoires, is er het vervolg: ‘Helemaal Hoooked’. Het resultaat van een samenwerking tussen ontwerpsters Kim Poelwijk en Tessa van Riet is een boekje vol waanzinnige patronen voor hippe woonideeën en met nog meer nieuwe en eenvoudige technieken.

Haken met een afvalproduct
Zpagetti is een draadstof van restmateriaal uit de mode-industrie. Resten waar normaal niets mee gedaan wordt. Nu haken creatievelingen in Nederland er de meest fantastische items van.
Hoooked Zpagetti heeft in korte tijd voor een rage gezorgd. Een verdere opmars lijkt ook niet meer te stuiten: dankzij de directe link met de mode-industrie wisselt de kleurencollectie regelmatig en sluit het altijd aan op het actuele modebeeld.

Duurzaam ondernemen
Het doel van Hoooked is om zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen. Daardoor zijn bijvoorbeeld de haaknaalden van milieuvriendelijk bamboe gemaakt en worden veel andere accessoires van gerecycled plastic gemaakt.


Get Hoooked! € 4,95
Helemaal Hoooked! € 12,95