Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hoera! Er komt een pindakaaswinkel in Amsterdam

Hoera! Er komt een pindakaaswinkel in Amsterdam

Health
Hoera! Er komt een pindakaaswinkel in Amsterdam

Ben je fan van pindakaas? Woon je in de buurt van Amsterdam? Maak maar vast een vreugdesprong! Want over een paar maanden opent in de Czaar Peterstraat namelijk een heuse pindakaaswinkel.

De Pindakaaswinkel is het idee van Michiel Vos, een fervent liefhebber van pindakaas. “Ik ben opgegroeid op de boerderij en at altijd al grote hoeveelheden boterhammen met pindakaas,” vertelt hij aan Het Parool. “Dat wordt op een gegeven moment een beetje saai omdat er weinig variaties pindakaas zijn.”

Daar hoopt Vos met zijn winkel verandering in te brengen. De Pindakaaswinkel biedt straks zo’n tien variaties van zelfgemaakte pindakaas te koop aan. Er komen onder meer varianten met zeezout-karamel, kokos en rozijn-venkel.

Positieve reacties

De naam van de Pindakaaswinkel prijkt inmiddels al enkele weken op de dichtgeplakte winkelruit. Volgens Vos leverde alleen dit al heel veel positieve reacties op: “Ik wist niet dat er zo veel pindakaasliefhebbers zijn.”

Momenteel is er alleen nog een Facebookpagina die je kunt liken, maar over zo’n één à twee maanden opent de Pindakaaswinkel zowel fysiek als digitaal de deuren.

Bron: RTVNH.nl

Shoppen is altijd een goed idee