Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hoe krijg ik overzicht over mijn gezinsleven?

Hoe krijg ik overzicht over mijn gezinsleven?

Hoe krijg ik overzicht over mijn gezinsleven?

Joyce (39): Ik zou graag meer overzicht krijgen in mijn leven. Dit zodat ik het gezinsleven, werk en privé zo goed mogelijk met elkaar kan combineren.

Is er ergens een overzicht te downloaden waarin ik een totaal overzicht kan maken voor de week? Van eten en koken tot sport, en van de kinderen tot me time? Door een goed overzicht te hebben krijg ik misschien meer rust… Ik ken de homeplanner in agenda vorm maar mijn voorkeur gaat uit naar een eigen invulling. Joyce

Coach Zamarra
Je bent op zoek naar balans tussen werk en gezinsleven maar je kunt de juiste planner er niet voor vinden.

Coaching
Je wilt graag overzicht over wat er gebeurt in de week en wat iedereen doet, omdat dit je rust geeft. Er zijn verschillende planners verkrijgbaar waar je heel veel van je wensen op kwijt kunt, maar deze zijn blijkbaar niet toereikend. Je wilt er graag je eigen invulling aan geven. Voor zover ik weet is er helaas geen totaaloverzicht te downloaden dat je helemaal zelf kunt invullen.

Tips
Het dichtst in de buurt van je wensenlijstje komt de Homeplanner kalender van Plan Point. Daarop kun je alle (familie)afspraken schrijven, het weekmenu bijhouden, boodschappen opschrijven, huishoudelijke klussen afstrepen en lijstjes bijhouden.

Als je voor ieder kind een eigen kleur gebruikt, houd je makkelijk overzicht.

Zet links de afspraken (echt op tijd) en rechts de acties voor die dag. Een verticale streep helpt daar al bij en geeft meer overzicht.

Je kunt ook gebruik maken van Outlook. Plaats dan afspraken en andere verplichtingen in de agenda en deel het met je partner door gebruik te maken van de optie ‘deelnemers uitnodigen’