Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hoe creëer je een eigen stijl?

Hoe creëer je een eigen stijl?

Hoe creëer je een eigen stijl?

Rolien (31): Ik lees steeds dat je een eigen stijl moet creëren maar ik heb geen idee hoe ik dit dan moet doen.

Ik kijk in de winkels meestal wat ik leuk vind op een pop of bij de verkoopster.

Coach Zabeth
Een eigen stijl creëren begint bij zelfanalyse. De kunst is om naast jezelf van binnen te zijn, ook authenticiteit van buiten uit te stralen. Dat vergroot je geloofwaardigheid en je voelt je prettig bij wat je aanhebt, dat is altijd zichtbaar.
Er zijn voldoende boeken die je kunnen helpen met een kleuranalyse. Want wat de verkoopster staat hoeft jou, qua kleur, helemaal niet te staan of andersom. Een stijlanalyse zou je eventueel ook zelf kunnen doen; Afhankelijk van je lichaamsbouw, halslijn en gezichtsvorm staan bepaalde brillen, sieraden, modellen je beter dan anderen.

Een persoon met een peerfiguur staat een A lijn rok mooi, heb je een appelfiguur laat de rok dan maar hangen. Naast deze technische analyses, want dat zijn het, is er ook een nog ingewikkeldere analyse. Wat straal je uit, hoe kom je over voordat je iets gezegd hebt. Na deze analyse weet je ook hoe je op een natuurlijke manier met je uitstraling kunt spelen. De kleur- stijl- en stijltype analyse zijn alleen door jezelf uit te voeren als je echt objectief naar jezelf kunt kijken. Dat is voor de meeste mensen lastig. De analyse die inzicht geeft wat je uitstraalt is te moeilijk om zelf uit te voeren met behulp van een boek.

Als je het echt goed wilt aanpakken laat je een consultant de analyses doen, samen met jou de conclusie trekken, die vervolgens verwerkt wordt in je persoonlijke hand-out en kleurpalet. Daar heb je heel lang plezier van en het is een leuk cadeau om te vragen.