Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hilarische kaartjes vieren de keerzijde van het moederschap

Hilarische kaartjes vieren de keerzijde van het moederschap

Hilarische kaartjes vieren de keerzijde van het moederschap

Je kent ze misschien wel, de struggles van het moederschap. Je past niet meer in je skinny jeans, je hebt minder seks en het lukt je maar niet te zwijgen over je kersverse spruit. ‘Mum’s Milestones’ drukte die mijlpalen af op hilarische kaartjes. 

Trotse moeders
Achter ‘Mum’s Milestones‘ zitten de Australische Esti Zilber en Becky Feiner, beiden trotse moeder van twee kinderen. De twee begonnen het project nadat hun conversaties bepaald werden door vieze luiers, slapeloze nachten en boobies die op ontploffen staan.

Milestones voor moeders
‘We brachten veel tijd samen door als nieuwbakken moeders en hadden het vaak over dingen die niet weerspiegeld worden door alle babyproducten die er te vinden zijn, en wat er op social media gepost wordt,’ vertelt Zilber aan Mashable. ‘We lachten vaak om het feit dat baby milestones gevierd worden met prachtige babyfoto’s, maar bijna niemand heeft het ooit over wat de moeder meemaakt.’

Goed doel
‘Mum’s Milestones’ werd begin dit jaar opgericht. Een maand later was de eerste lading kaartjes al uitverkocht. Een deel van de opbrengst gaat naar PANDA, een Australisch goed doel voor perinatale angst en depressie.

Bekijk hieronder wat kaartjes. Wij zijn fan!

Koffie
1666644

Naar de apotheek
1666646

Move it
1666650

Eerste keer
1666652

Bye bye skinny jeans
1666654

Extra steuntje
1666656

Lees ook:

Bron: Flair.be

Tekst: Elke Spelters