Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Heeft een olifant blauwe ogen? Check het zelf

Heeft een olifant blauwe ogen? Check het zelf

Heeft een olifant blauwe ogen? Check het zelf

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Neem je kinderen mee voor een avontuurlijke dag in Beekse Bergen. Ga met z’n allen op safari en kijk de olifanten diep in de ogen.

Flair samen met Beekse Bergen

In het wildlife park vind je behalve olifanten ook leeuwen, neushoorns, krokodillen, gorilla’s, zebra’s en nóg ruim 150 wilde diersoorten.

Verschillende safari’s

Rijd zelf met de auto over de vernieuwde autoroute, stappen in de safaribus en van de rangers leren over het dierenrijk of pak de boot voor een mooie vaarroute langs de dieren in het wild – alles is mogelijk. Ook kun je natuurlijk wandelend het park verkennen om de talloze exotische dieren te spotten.

Eigen bingo

Voor kinderen zijn langs de wandelroutes spannende extra’s bedacht zoals adventure trails en speeltuintjes. De dieren in het park zijn te bewonderen in hun prachtige verblijven en op grote savannes, waar ze vrij kunnen bewegen.

Kortom: ruim 120 hectare op zoek naar Afrika’s dierenrijk. Leuk: speel je eigen bingo: hoeveel diersoorten kun jij ontdekken? En zijn jullie echte avonturiers? Ga dan ook zeker mee op de wandel- en roofvogelsafari!

Ga mee

Meer zien? Jan (49) en Miek (49) gaan op safari samen met hun drie kinderen Teun (13), Guusje (11) en Pleun (10). Ze hebben al drie dieren van de Big Five gespot. In dit filmpje leren ze meer over de Big Five en gaan ze op zoek naar de overige twee.


De eerste aflevering gemist? Kijk ‘m hier terug.

Kaarten met korting

Bestel hier je kaarten en krijg € 7,50 korting op entreekaarten van Beekse Bergen.

Blijf slapen

Nog niet alles gezien? Overnacht dan in het Beekse Bergen Vakantiepark en verleng je bezoek met een dag (of twee). Vanaf voorjaar 2018 gaat het avontuur ’s nachts gewoon door. Dan is het ook mogelijk om tussen de dieren in een Afrikaanse lodge te slapen, waar de dieren op slechts 15 meter afstand lopen. Kijk hier voor de mogelijkheden.