Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hardlopen met Evy, het ideale sportmaatje!

Hardlopen met Evy, het ideale sportmaatje!

Hardlopen met Evy, het ideale sportmaatje!

Yes! De lente staat voor de deur: hét seizoen om weer lekker buiten te gaan wandelen of sporten. En wil jij, net als wij bij Flair, beginnen met hardlopen? Ren dan samen met Evy, die je door elk dipje of lastig moment praat.

Hardlopen met Evy

De Hardlopen met Evy-app is erg populair in Nederland en België, en werd zelfs bekroond met een Sport App Award. Duizenden hardlopers zweren bij de podcasts van Evy Gruyaert. De Belgische radio-, televisiepresentator én hardloopcoach motiveert met teksten als ‘Komaan, uit die luie zetel!’ en is ook een vriendin die je een schouderklopje geeft als je een goede prestatie hebt neergezet.

Gratis hardloopcoach

Hardlopen met Evy is een app voor op je smartphone. Loop op je favoriete muziek en laat je persoonlijk begeleiden en motiveren tijdens je trainingen door de opgewekte Vlaamse. Op de app kun je zowel terecht voor 5km schema’s als voor meer gevorderde loopschema’s. Download Evy gratis voor iPhone en Android.

 

Rokjesdagloop

Doe jij al mee met de Rokjesdagloop? Op Tweede Paasdag, maandag 6 april, wordt het startsignaal gegeven in het Science Park in Amsterdam. Ren samen met vriendinnen, collega’s of in je eentje 5 of 10 kilometer. Niet alleen een goed doel voor jezelf om naartoe te werken, de opbrengst gaat ook nog naar Stichting MS Research. Inschrijven kan tot en met 5 april op Rokjesdagloop.nl.