Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hardloop app: Flair ging op zoek!

Hardloop app: Flair ging op zoek!

Hardloop app: Flair ging op zoek!

Er zijn weinig smoesjes die je kunt verzinnen om niet te beginnen met hardlopen. Het is goedkoop, je hebt geen fitnessabonnement nodig en het kan overal, dus ook op vakantie. Investeer in een goed stel hardloopschoenen en je bent good to go. En met deze apps, wordt het nóg leuker!

Hardloop apps

Wanneer je traint met een hardloop app en je naar de statistieken kijkt, zul je zien dat je steeds beter en sneller wordt. Dit motiveert! Flair maakte een lijstje met motiverende hardloop apps.

Nike+

Check na ieder hardlooprondje de Nike+ app op de mobieltje. Het is leuk om de route na afloop te bekijken, je ziet namelijk ook de kleuren van je snelheid: rood betekent dat je niet vooruit te branden was en groen dat je als een speer ging!

Hardlopen met Evy

Ben jij al bekend met Evy? Via een podcast, een luisterbestand voor je mp3-speler of iPod, geeft de Vlaamse radio en televisiepresentatrice Evy Gruyaert jou instructies wanneer je moet gaan rennen, wanneer je juist moet gaan wandelen, hoe je het beste kunt ademen… Bovendien moedigt ze je ook nog eens aan! Hardlopen met Evy is razendpopulair, downloaden dus.

Runkeeper

Met Runkeeper kun je via GPS je ren-activiteiten bijhouden. Runkeeper meet de afstand, je gemiddelde snelheid en duur van de loop. Ook kun je via de app persoonlijke doelen instellen en trainingsschema’s volgen. Het allerleukste is misschien wel dat je je data kunt delen met anderen, en zo ook kunt zien hoe andere beginnende hardlopers er voor staan.

Lees ook: Schrijf je in voor Rokjesdagloop 2015