Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Haal de waarzegster in je naar boven met dit makkelijke overzicht over handlezen

Haal de waarzegster in je naar boven met dit makkelijke overzicht over handlezen

Haal de waarzegster in je naar boven met dit makkelijke overzicht over handlezen

Zit jij ook tijdens kerstavond aan tafel met de hele familie? Hallo, awkward stilte! Gelukkig kan jij dit gênante moment verhelpen dankzij ons makkelijke overzicht over handlezen. Zo kan jij de toekomst van het ensemble voorspellen én word jij in no time de ster van de avond. Who needs waarzeggers?

Lees ook: Studie: de lengte van je wijsvinger beïnvloedt je liefdesleven

Wat je vingers vertellen

Klein duimpje?
Je duim zegt iets over je karakter. Komt hij tot ongeveer aan de helft van het onderste kootje van je wijsvinger? Dan kom je voor jezelf op, zonder dominant te worden. Doe dus vooral zo voort.

Beleefd wijsvingertje
Ben jij een geboren leider? Dan komt je wijsvinger waarschijnlijk hoger dan halverwege het bovenste kootje van de middelvinger. Komt hij veel lager, dan ben je een tikje onzeker.

Opgestoken middelvinger
Steek hem vooral even op – doe dat wel discreet. Is hij heel lang? Dan ben je veeleer een loner. Is hij aan de korte kant, dan ben je nogal impulsief. Veel verantwoordelijkheid? Niets voor jou.

Ring je ringvinger
Dramaqueen gespot! Heb je een lange ringvinger, dan ben je niet alleen creatief en vurig, maar sta je ook graag in de belangstelling. Misschien is een carrière als actrice iets voor jou…

Pink diva
Niets mis met een garderobe vol designspullen en een chique auto onder je bevallige booty. Vrouwen met een lange pink houden van mooi en duur. Nog één ding: let op voor mensen met een kromme pink. Die durven al eens een leugentje te vertellen.

Size does matter
Even testen: hou je hand voor je gezicht. Komen je vingers tot aan je wenkbrauwen, netjes in het midden van je voorhoofd of helemaal tot aan je haar? Kleine handen ogen dan wel schattig, maar dan kan je niet tegen je verlies. Intens en daadkrachtig, dat ben jij. Misschien niet zo verwonderlijk: gemiddelde handen wijzen op een rustig karakter. Heb je opvallend grote handen? Dan ben je gezegend met véél talenten, alleen niet het talent om snel te beslissen.

Breed = heet
Hoeveel je ook lijnt, je handen zal je niet veel smaller krijgen. No worries, mensen met brede handen worden over het algemeen heel sympathiek gevonden. Logisch ook, ze zijn sociaal en oprecht en functioneren goed in groep. Fun gegarandeerd.

Links. Nee, andere links!
Ben jij linkshandig? Dan ben je waarschijnlijk een creatieve en emotionele dromer. Gebruik jij vooral je rechterhand? Jij bent een doener.

Sexxxy!
Best grappig: mannen met een ringvinger die langer is dan hun wijsvinger hebben haast alle vrouwen aan hun voeten liggen. En vrouwen die een lange ringvinger hebben, vinden zichzelf vaak aantrekkelijk. De verklaring? Het mannelijk hormoon testosteron. Daardoor zoek je ook graag het avontuur op én heb je véél zin in seks.

Handlezen voor dummies
Genoeg theorie! Tijd voor actie. Dankzij dit handige overzicht kan jij de toekomst van je oma, neef, tante of kleine broertje voorspellen als een echte waarzegster.

Stresslijntjes

Deze lijntjes wijzen op het feit dat je het afgelopen jaar flink geconcentreerd bezig bent geweest. Hoe meer lijntjes, hoe meer stress je hebt gehad. Frustratielijntjes zijn de verticale lijntjes op het onderste gedeelte van je vingers.

Relatielijn

De lijntjes onder je pink wijzen op jouw liefdesleven. Heb je een duidelijke relatielijn? Dan is er een grote kans dat jij en je vriend voor altijd samen zullen blijven. Hoe dieper de lijn, hoe intenser en langer de relatie. Zie je meerdere lijntjes? Dan heb je een woelig liefdesleven, of misschien zelfs wel een minnaar.

Hoofdlijn

De hoofdlijn vertelt je hoe je je voelt. Heb je een gebogen lijn? Dan vind je het heerlijk om anderen te helpen. Als de lijn rechter loopt, zou je een goede leidinggevende zijn. Raakt je hoofdlijn ook nog eens je levenslijn? Dan bruis je van ambitie. En wat de lengte betreft: een lange lijn wijst op veel fantasie, een korte lijn op een steengoed geheugen.

Levenslijn

Het is een fabeltje dat je levenslijn de duur van je leven bepaalt. Deze lijn zegt namelijk iets over je wil en gezondheid. Is je levenslijn duidelijk? Dan sport je graag. Staat je levenslijn los van je hoofdlijn, dan zoek je graag nieuwe uitdagingen. Lopen er kleine lijntjes vanuit je levenslijn, dan staan er mooie dingen op je te wachten.

Hartlijn

Hoe dieper de hartlijn, hoe gevoeliger je bent. Heb je een korte hartlijn? Dan ben je een geboren moeder. Ook leuk: als je hartlijn onder je wijsvinger begint, heb jij veel geluk in de liefde. Eindigt je hartlijn in een vork, dan ben je genereus, maar laat je niet snel de kaas van je brood eten.

Gelukslijn

Is jouw gelukslijn goed zichtbaar? Dan zou je zomaar eens een leven in de spotlights te wachten kunnen staan. Als jouw gelukslijn minder goed zichtbaar is, hoef je niet direct te vrezen. Want sommige mensen hebben meerdere kleine gelukslijntjes, wat kan duiden op een behoefte aan meer structuur in je leven.

Venusheuvel

Heb jij een duidelijke venusheuvel? Dan ben je waarschijnlijk niet snel verzadigd op het gebied van seks of eten. Pas dus op dat je je niet te veel laat gaan. Heb je een minder gebogen venusheuvel? Dan loop je over van de liefde en sta jij altijd voor iedereen klaar.