Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Groeipapier

Groeipapier

Groeipapier

De feestmaand is begonnen en daarmee de jacht op originele cadeaus.

Ter inspiratie een cadeau met een dubbele waarde.

Papier dat groeit
Dit cadeau is leuk om te geven aan iemand van wie je houdt. En met de aanschaf geef je de natuur of iemand anders een toekomst. Recyclen in optima forma. Prachtig papier om op te schrijven, te printen én: om te planten!

Na gebruik gooi je dit papier niet in de papierbak, maar je plant het in de tuin. Want dit groeipapier zorgt ervoor dat lang nadat de boodschap gelezen is er een bloeiende herinnering blijft. Het papier zit namelijk vol met (bloem)zaadjes.

Hoe werkt het?
Leg het groeipapier op de aarde in de tuin of binnen in een bloempot. Dek het papier af met wat aarde en maak het iedere dag vochtig. Na ruim een week zie je de eerste zaadjes ontkiemen en bij goede verzorging staat na verloop van tijd het hele groeipapier vol met jonge plantjes!

How to? Bekijk hier het filmpje met de instructies.

Puur natuur
Groeipapier wordt puur natuur geproduceerd in Nederland en door mensen met een beperking verpakt. Met Groeipapier laat je zien dat verantwoorde en duurzame producten zowel vernieuwend als verrassend kunnen zijn.

Kerstkaartje planten?
Ook dat kan! Met deze leuke gevouwen A6 kerstkaarten met bijpassende pergamijnenvelop ben je wel heel origineel. Vooral omdat ook deze kaarten volledig biologisch afbreekbaar zijn. De 10 kaarten per set hebben allemaal een andere opdruk.

Lees hier meer informatie.