Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Go girl: 5 motiverende quotes voor wat extra girlpower in 2017!

Go girl: 5 motiverende quotes voor wat extra girlpower in 2017!

Go girl: 5 motiverende quotes voor wat extra girlpower in 2017!

Een nieuw jaar, een nieuwe maand en heel veel nieuwe plannen. En dat niet alleen, waarschijnlijk heb je ook allerlei goede voornemens voor jezelf op een rijtje gezet. Meer sporten? Liever voor jezelf zijn? Of toch juist meer kleur dragen in plaats van altijd zwart?

356 nieuwe dagen
Het is een fijn en fris gevoel, zo aan het begin van een nieuw jaar. Dat is een ding wat zeker is en waar we ook zeker heel erg van genieten. Want een nieuw jaar voelt toch altijd als een frisse nieuwe start, een nieuwe bladzijde die je vol goede moed kunt omslaan. Want er ligt een heel nieuw jaar voor je, met 365 nieuwe dagen.

Innerlijke struggles
Toch is januari ook altijd een moeilijke maand. Want plots zijn alle feestjes, etentjes, luie dagen met familie en gezelligheid voorbij, en sta je zonder pardon met twee benen terug in de realiteit. En dat kan voor flink wat uitstelgedrag en innerlijke struggles zorgen. Omdat een beetje extra motivatie helemaal niet mis is op zulke momenten, delen we vandaag vijf inspirerende quotes. En die geven je nét dat extra beetje girlpower, waarmee je al je dromen bereiken kunt. You got this!

Wat zijn jouw dromen voor 2017?

GRL PWR

GRL PWR

GRL PWR

GRL PWR

GRL PWR

Lees ook:

Afbeeldingen via Pinterest.